Tetovirani policajac ubio, pa zapalio čoveka zbog 4.000 evra: Ovo su svi detalji grozomornog ubistva kod Prilepa (FOTO)

Enver Toska je unapred isplanirao ubistvo, jer je na dan zločina, kontaktirao sa žrtvom nudeći joj na prodaju automobil "golf 5"

  • 11

Zbog 4.000 evra, Enver Toska (23), koji je tri godine radio kao policajac u SUP Bitolj, iz službenog pištolja je ubio Bekira Alilija (36) iz Bitolja, a potom je, da bi prikrio zločin, zapalio njegov leš.

Očuh ubio bebu jer je plakala: Udarao je pesnicama u glavu i davio, dok je majka sve nemo posmatrala

Zločin se dogodio pre dva dana oko 16.30 časova na seoskom putu prema selu Belovodice kod Prilepa, na jugu Makedonije. Nepunih deset sati nakon svirepog ubistva policija je pronašla i uhapsila svog kolegu, a Toska je u policijskoj stanici odmah priznao delo. Tako se i saznalo za motive ovog grozomornog zločina.

Enver Toska, Foto: Facebook

Prema detaljima koje je saopštila policija može se zaključiti da je Toska unapred isplanirao ubistvo, jer je na dan zločina, oko 12 časova kontaktirao sa žrtvom Bekirom Alilijem nudeći mu na prodaju automobil "golf 5".

- Oni su kontaktirali putem poruka na Fejsbuku i dogovorili se da istog dana, oko 14.30 časova Bekir vidi vozilo, koje mu je ubica ponudio na prodaju za sumu od 3.600 evra. Kada je video vozilo, obojica su se uputili ka selu Belovodice, blizu prevoja Pletvar, gde je navodno trebalo da ih čeka vlasnik vozila. U jednom trenutku Enver T. je izvadio svoj službeni pištolj koji je nosio sa sobom i u Bekira A. ispalio četiri metka - ističu iz MUP.

Toska je iz službenog pištolja ispalio 4 hica u žrtvu, Foto: Printskrin/TV Sitel

Nakon ubistva, policajac Enver Toska je od žrtve uzeo tašnu sa 4.000 evra, kojim je ubijeni trebalo da plati vozilo. Da bi prikrio tragove zločina, Toska je iz vozila uzeo flašu sa benzinom i crnu kapu koju je stavio preko lica Bekira, polio ga benzinom i zapalio, verujući da niko neće prepoznati žrtvu. Potom je, kao da se ništa nije desilo, seo u automobil i uputio se ka Bitolju.

Beživotno i delimično izgorelo telo Bekira Alilija, nasred seoskog puta koji vodi sa prevoja Pletvar ka prilepskom selu Belovodica pronašao je slučajni prolaznik iz Prilepa, koji je krenuo u ribolov na obližnje jezero i slučaj prijavio policiji.

Nepunih desetak sati nakon zločina policija je pronašla i uhapsila Envera Tosku koji je odmah priznao delo.

Toska je uhapšen desetak sati posle zlodela, Foto: Facebook

- Telo ubijenog je bilo delimično izgorelo, uglavnom glava, ali je lice bilo prepoznatljivo. Žrtva je kod sebe imala dokumenta za identifikaciju, a radi se o B. A. (36) iz Bitolja. Pored tela su pronađeni tragovi dva automobila, od kojih je jedan, najverovatnije "golf", sa bitoljskim registarskim tablicama. Oko tela su pronađene četiri čaure i jedno zrno, najverovatnije iz pištolja, koje treba da utvrdi veštačenje. Ubistvo je izvršeno na svirep način. Naređena je obdukcija izjavila je Marijana Ilievska, tužilac u prilepskom javnom tužilaštvu.

Žitelji prilepskog sela Belovodica, u kome živi svega 15-tak starijih osoba, kažu da ništa nisu videli.

VIDEO: Uhapšene dve osobe zbog ubistva u Kruševcu

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lucifer 1.

    16. septembar 2018 | 09:21

    Imao je dosta snage ali ne i pamet,to ne ide zajedno.

  • Jsj

    16. septembar 2018 | 09:32

    Kakav kreten. To znaci da je preki veze dobio tu uniformu.

  • Duje

    16. septembar 2018 | 10:44

    Pa vidi se da je policajac, vjerovao da niko nece prepoznati zrtvu haha ..pa lesevi se eskumiraju poslije 2_3 god pa se zrtva identifikuje, ako ne po nekim dijelovima tijela odjece zuba i slicno onda na osnovu dnk ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA