Advokatu bosanskog kanibala pozlilo tokom saslušanja: Mladić detaljno opisivao kako je ubio majku, ispekao je i pojeo

Prisutni su se šokirali činjenicom da je Velić plakao dok je pričao kako je izmasakrirao psa, ali da nije pokazivao emocije kada je govorio o ubistvu majke

  • 4

Prvi zabeleženi slučaj kanibalizma u Bosni i Hercegovini i dalje šokira tamošnju javnost, a najteže je definitivno istražiteljima koji iz dana u dan slušaju gnusne detalje iz svedočenja uboice Sabahudina Velića (33) iz Bosanske Krupe.

Kanibal iz Bosne 10 dana komadao telo svoje majke: Njeni ostaci pronađeni su na 8 lokacija

Podsetimo, Velić je uhapšen pre deset dana kada se sam pojavio u policiji i "mrtav ladan" priznao da je sekirom ubio i posle delimično pojeo vlastitu majku Nasihu (60). Tvrdi da je to učinio pod uticajem crne magije.

Velićevo saslušanje u bihaćkom tužilaštvu izazvalo je opšte zgražavanje zbog detaljnog opisa zločina.

Čak su i lokalni advokati redom odbijali da zastupaju monstruma pa mu je na kraju dodeljen jedan po službenoj dužnosti. Međutim, ni tu nije baš teklo sve glatko budući da je čovek tokom ispitivanja nekoliko puta s grčem u licu napuštao prostoriju jer je Velić iznosio previše detalja od kojih se ledi krv u žilama.

Velić je tokom ispitivanja rekao da je pre majke zaklao i vlastitog psa. Potom se vratio u kuću i poslednji put se obratio Nasihi.

- Majko, jesi li ti zadovoljna sa mnom? - upitao je, a ona je odgovorila potvrdno.

Međutim, čim mu je okrenula leđa, Velić je zamahnuo sekirom udarivši je u vrat.

Prisutni su se šokirali činjenicom da je Velić plakao dok je pričao kako je izmasakrirao psa, ali da nije pokazivao emocije kada je govorio o ubistvu majke.

Potom je ponovio već poznate činjenice da je bio pod uticajem crne magije, te da su mu četiri 'džina' naredila da to napravi. Bezosećajno je objasnio kako je jednostavno morao žrtvovati majku. Posle je majku prepolovio, pekao i jeo. Ostatke tijela zakopao je po dvorištu...

Velić je u pritvoru odsečen od ostalih zatvorenika i u šetnje ide samo u društvu stražara.

(Telegraf.rs/ Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Muhamed - Zenica

    26. septembar 2018 | 20:24

    NIje on to ucinio pod utjecajem bilo kakve "crne magije",kao sto tvrdi. Ovakvi monstrumi su izopacene psihopate koje odlikuje hladnokrvnost i odsutnost zdrave savjesti. Takvi prolaze i poligraf tokom istrage. Ne bih se iznenadio ako se otkrije da je ubio jos nekog.

  • Ccc...

    26. septembar 2018 | 20:04

    Pa,’ajde vladari ratujte ponova,pa će nam se i dalje radjati izdegenerisana deca sa raznim nasledjenim strahovima i mentalnim bolestima!!!!!!!!!!!

  • DARKO 100%

    26. septembar 2018 | 20:20

    Kome nebi pozlilo i kad citas ovo povraca ti se!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA