Novinar iz Banjaluke uhapšen zbog napada na kolegu sa RTRS (VIDEO)

Njega je napao aktivista grupe Pravda za Davida, novinar Miljan Kovač

  • 13

Banjalučka policija uhapsila je Miljana Kovača iz Gradište zato što je vređao i oštetio opremu ekipi Radio-televizije Republike Srpske, koja je bila na zadatku, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Policija je privela Kovača na osnovu prijave novinara RTRS.

Napadnuti novinari u centru Banjaluke: Nepoznatom muškarcu se nije dopala anketa (VIDEO)

Kovač će biti ispitan na okolnosti izvršenja krivičnog dela "Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari" i izvršenja prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru, kao i vređanje”, saopštila je Policijska uprava Banjaluke.

Novinar RTRS-a Nikola Marić napadnut je juče u centru Banjaluke dok je snimao anketu za emisiju "Računica".

Njega je napao aktivista grupe Pravda za Davida, novinar Miljan Kovač.

Miljan Kovač iz Gradiške je u julu verbalno napao premijerku Željku Cvijanović tokom posete ovom gradu, nakon čega mu je uručen prekršajni nalog.

Poznat je po svojoj agresivnosti i višegodišnjoj mržnji i napadima na RTRS koje je ispoljavao kroz svoje tekstove, objavio je portal RTRS.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srpski ranjeni borac

    6. oktobar 2018 | 18:17

    Ogroman novac je u pitanju..ni smrti srpskih momaka , djece zena im nisu svete..manipulise se sa njima a oni svjesno prihvataju manipulaciju za saku prljavih dolara kako bi naudili Srpskoj.Poskoj.Posle izbora , sve privesti ispitati i procesuirati..Republika je svetinja..sve drugo je nista..zasto su ginuli srpski momci..za budale koje sarajevo lozi...pamet u glavu..

  • Nema imena

    6. oktobar 2018 | 19:22

    Bravo konacno ljudi vide da je ovaj Dragicevic ispolitizovan ipak nismo glup narod!Ko je on da preti rusenjem Repubilke Sprske sve treba pohapsiti i ispitati koji prete !

  • RADZA

    6. oktobar 2018 | 17:59

    Koja mrznja tipicno SRBSKI Tipicno nase.Budalo pa muslimani manipulisu sa DavidovomSmrcu da bi ostvarili svoje politicke ciljeve.Za Davida se treba boriti na drugi nacin nedozvolite da nas neprijatelji izmanipulisu NE BRAT NA BRATA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA