≫ 

Devojčica se mirno igrala u parkiću, a onda ju je napao pedofil (70): Uhapšen starac zbog silovanja deteta (5)

Podignuta optužnica protiv pedofila , kazna najmanje 12 godina robije

  • 2

Nakon sveobuhvatne istrage i prikupljenog dokaznog materijala, nadležni tužilac je Osnovnom sudu u Prilepu podneo optužnicu protiv jedne osobe koja se goni za počinjeno krivično delo "polni napad na dete koje nije napunilo 14 godina".

- Optuženi je u julu ove godine, u parku u krugu Zdravstvenog doma u Prilepu, zbog zadovoljavanja polnih strasti, izvršio polno dejstvo nad petogodišnjim detetom. Nakon prijave od strane zaposlenih u Zdravstvenom domu, optuženi je bio lišen slobode i protiv njega se vodio istražni postupak. Za krivično delo za koje se tereti optuženi zaprećena je kazna u trajanju od najmanje 12 godina zatvora, ističu iz Osnovnog javnog tužilaštva.

Deda pedofil slao ogavne poruke devojčicama i tražio fotografije na kojima su bez odeće: Uhapšen manijak iz Zemuna

Policija je predhodno saopštila da se grozomoran čin dogodio 10. jula oko 12.30 sati na ulici Nikola Karev u Prilepu, na jugu Makedonije. Dok se petogodišnja devojčica mirno igrala u parkiću u krugu Zdravstvenog doma u Prilepu, starac S.Č. ( 70 ) ju je napao i nad njom "izvršio polna dejstva".

Silovanje je policiji oko 16 časova prijavila njena 23-godišnja majka.

Nakon prijave, policijski službenici su uhapsili S.Č. i zadržali ga u policijskoj stanici radi daljeg postupka i rasčišćavanja slučaja.

Nakon hapšenja S.Č. oglasilo se Osnovno javno tužilaštvo koje je Osnovnom sudu u Prilepu dostavilo predlog za određivanje mere pritvora osumnjičenom za polni napad na dete.

- Krivični događaj se desio u prepodnevnim satima. Osumnjičenog su videli zaposleni u Zdravstvenom domu Prilep kako u dvorištu ustanove vrši polna dejstva nad detetom. Nakon prijave počinioc je lišen slobode, a Osnovno javno tužilaštvo je donelo naredbu za sprovođenje istrage protiv osumnjičene osobe, saopštili su tada iz Osnovnog javnog tužilaštva u Prilepu, a danas su podneli predlog da se produži mera pritvora protiv optuženog S.Č.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    10. oktobar 2018 | 09:36

    Pa dobro bre jesi ti lud imas li ti decu zenu unuke svoje dete od 5 godina uhvatis ima li ovde pravde da se ovde zaustavi nasilje?

  • Dana

    10. oktobar 2018 | 15:33

    Doživotna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA