Detalji zločina u Beranama: Zlostavljao dečaka, pa ga usmrtio udarcima kamenom u glavu

Kada je prilikom ponovnog nasrtaja dečak počeo da se otima, Sinan Imeri ga je u besu bacio sa obale Lima visoke oko tri metra u korito reke, a potom se spustio i dotukao ga kamenom

  • 7

Prognanik sa Kosmeta Sinan Imeri (19), nastanjen u beranskom naselju Talum, ubio je pre tri dana na svirep način dečaka M. B. (13), čija porodica je takođe posle proterivanja sa Kosova i Metohije utočište pronašla u Beranama. Monstruoznom zločinu, kakav se gotovo ne pamti u ovom gradu, prethodilo je seksualno zlostavljanje dečaka romske narodnosti, koga su u Beranama znali mnogi, jer je leti znao da obilazi bašte kafića, gde nije prosjačio, ali su ga gosti čašćavali, pišu Novosti.

Zločin koji je šokirao Berane: Mladić priznao ubistvo dečaka (13) koji je pronađen nag u reci, preti mu 20 godina zatvora

Kako se navodi, Imeri je silovao dete, a kada je prilikom ponovnog nasrtaja dečak počeo da se otima, on ga ja u besu bacio sa obale Lima visoke oko tri metra u korito reke, a potom se spustio i dotukao ga udarajući ga kamenom u glavu. Zvaničan nalaz lekara sudske medicine o uzrocima smrti nesrećnog deteta, čija porodica je živela u komšiluku sa porodicom osumnjičenog za ubistvo, još nije gotov, ali, nema sumnje da je dečak preminuo od povreda nastalih od udaranja kamenom u lobanju.

Imeri priznao zločin u policiji, Foto: Pixabay.com

Forenzičari su tokom uviđaja na obali Lima prikupili mnoštvo dokaza o nepobitnoj krivici Imerija, koji je priznao zločin pred istražiteljima, gde u prvi mah nije želeo da govori o seksualnom zlostavljanju dečaka. Međutim, kasnije je ipak priznao silovanje dečaka, čija porodica je njegov nestanak policiji prijavila u ponedeljak, posle čega je, s obzirom na to da se radilo o nestanku deteta, odmah pokrenuta akcija traženja.

Telo dečaka sa beranskih ulica pronađeno je obnaženo u koritu Lima, nadomak buvlje pijace u Beranama, u utorak oko 11 sati. Ubica je uhapšen nekoliko sati kasnije. On je u sredu uz krivičnu prijavu predat višem državnom tužiocu u Bijelom Polju Nadi Bugarin, koji će mu bez ikakve sumnje, odrediti zadržavanje od 72 sata i podneti zahtev za određivanje istražnog pritvora do 30 dana.

PORODICA IMERI NESTALA

Od hapšenja Sinana Imerija, njegova porodica je nestala iz porodične kuće u naselju Talum ispod mosta. Naime, strahuje se od osvete porodice mučenog i ubijenog deteta, koja je osim po brojnosti, poznata i po prekoj naravi nekih članova.

VIDEO: Nad Ivaninim ubicom izvršena je POSLEDNJA SMRTNA KAZNA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    17. oktobar 2018 | 20:22

    Kaznit brutalno idiota

  • Aaaa

    17. oktobar 2018 | 22:27

    Nije mu bilo dovoljno sto ga je silovao pa je morao i da ga ubije... ne postoji prava kazna za njega... dozivotna robija i 24/7 najbrutalnije mucenje i non stop ga odrzavati u zivotu bez ikakve sanse da izvrsi samoubistvo

  • N N

    17. oktobar 2018 | 23:09

    Nadam se da ce porodica decaka doneti najpravedniju presudu posto su sudske kazne za ovakve monstrume male.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA