≫ 

Zaboli su mu šrafciger u glavu: Banjaluka bruji o ubistvu Bojana Milovanovića (29)

Prvi rezultati istrage ukazuju da je ubijeni Milovanović s društvom bio u noćnom provodu, a nakon toga su svratili u pekaru da nešto pojedu

  • 10

Bojan Milovanović (29) iz Kozarske Dubice, koji je rano jutros ubijen u tuči dve grupe mladića u Banjaluci, stradao je od uboda šrafcigerom u glavu, potvrđeno je u MUP-u RS.

Krvavi obračun odigrao se u 3.15 časova kod parka Kupusište. Zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu Milovanovića uhapšeni su Goran Bilčar (27) iz Trna, koji se tereti kao direktni izvršilac ubistva, i Marko Mihajlović (27) iz Banjaluke.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je ubijeni Milovanović s društvom bio u noćnom provodu, a nakon toga su svratili u pekaru da nešto pojedu.

Učenici srpske škole u Hrvatskoj svakodnevno doživljavaju torturu: Kamenuju ih, prete im i policija mora da ih čuva, upozoreno je u Saboru

Tu su se istovremeno zatekli osumnjičeni Bilčar i Mihajlović, i svi su bili pod dejstvom alkohola. Njima je navodno zasmetalo to što su Milovanović i njegovi prijatelj pevušili ispred pekare, pa su počeli da im dobacuju.

Milovanović je dva puta uboden šrafcigerom Foto: Facebook/Bojan Milovanovic

Nakon kraćeg verbalnog sukoba jedna od grupa je sela u automobil, da bi druga krenula za njima i zaustavili su se u blizini Kupusišta. Nakon toga je došlo do tuče u kojoj je učestvovalo više mladića.

Udarci su sevali na sve strane, jedni druge su ganjali po ulici i u tom opštem metežu jedan od osumnjičenih je navodno šrafcigerom nasrnuo na Milovanovića. Ubo ga je dva puta, a koban je bio ubod u glavu, usled čega je Milovanović na mestu ostao mrtav.

VIDEO: Uhapšene dve osobe zbog ubistva u Kruševcu

(Telegraf.rs/srpskacafe.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dozivotna

    18. oktobar 2018 | 16:23

    Dozivotna

  • Kuća na promaji

    18. oktobar 2018 | 15:50

    Ugašen je još jedan mladi život na ulicama Banja Luke koju vlasti nazivaju sigurnim gradom a 207 dana se čeka na rasvjetljavanju monstruoznog zločina nad još jednim mladim životom. Iskreno saučešće porodici!

  • Borka ...Prnjavor

    18. oktobar 2018 | 22:23

    Zločinca...koji je ubio mladica...odmah treba javno stijeljati...bruka...koja pogan zivi ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA