Braco koji leči pogledom, Semir koji govori o bosanskim piramidama i poznati hrvatski pevač nastupaju zajedno: Uspeli su da zbune ceo region (FOTO)

O ovom događaju se uveliko priča na društvenim mrežama i nikom nije jasno šta će ko od njih da radi

  • 9

Braco sa Srebrnjaka, koga pojedini Hrvati smatraju za iselitelja koji leči pogledom nastupiće 29. decembra ove godine u Mariboru i to sa poznatim pevačem Goranom Karanom, koji je poznat kao pripadnik Međunarodnog društva za svesnost Krišne ili popularnije pokreta Hare Krišne.

Na ovom događaju o kojem se uveliko priča na društvenim mrežama pridružiće im se i Semir Osmanagić, koji je u medijima tvrdio da je pronašao bosanske piramide koje imaju lekovitu moć.

Kažu da iscelitelj Braco leči ljude, žene zatrudne zbog njegovog pogleda: Bavio se ekonomijom, a sada ljude podseća na Isusa (VIDEO)

Događaj se zove "Ljubav je naša ostavština", a nastupom sa Karanom i Bracom na Fejsubuku se pohvalio i sam Semir Osmanagić, prenosi Index.hr.

Sudeći po njegovoj objavi, Braco će ljudima odašiljati energiju pogleda, Karan energiju ljubavi, a Osmanagić lekovitu energiju bosanskih piramida.

Braco je već dobro poznat kao čovek koji gledajući u ljude navodno leči telo i dušu, Osmanagić je osnivač udruženja Bosanska piramida Sunca i čovek koji tvrdi da su piramide u BiH najstarije lečilište na planeti, a Goran Karan je donedavno bio poznat samo kao hrvatski pevač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hakala

    19. oktobar 2018 | 23:58

    samo još milan tarot i maja volk i vredeće svaki evro.

  • Zane

    20. oktobar 2018 | 06:05

    Fali im i bradata žena pa da budu kompletni.

  • Gidri

    20. oktobar 2018 | 06:15

    E ovi su prolupali skroz. Ali dok ima gusaka, bice i perja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA