≫ 

Muškarac uz pretnju puškom zaustavio automobil sa ženom i bebom u Petrinji, a onda je ispalio rafale u vazduh

Još nisu poznati motivi koji su muškarca nagnali na ovaj čin

  • 0

Policija je završila istragu vezano uz jučerašnju pucnjavu u Petrinji koja je uzbunila građane, ali je prošla bez materijalne štete i povređenih osoba.

Utvrđeno je da je sve počelo u 13.25 sati kada je 48-godišnjak u mestu Gora, na petrinjskom području, držeći automatsku pušku na autoputu zaustavio automobil sisačkih registracija kojim je upravljala 44-godišnja žena.

Vladislav (18) je zavio Krim u crno: Bio je tih i povučen, zanimale su ga serijske ubice i mrzeo je školu u koju je ušao naoružan (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Pušku je uperio prema njoj i rekao da ga odveze do grada, pa je seo u vozilo u kojem se još nalazila i 20-godišnja suvozačica, kao i 11-godišnje dete.

Dolaskom u Petrinju izašao je iz auta, a potom je na prometnoj ulici, gde se nalazio veliki broj pešaka i vozila, u vazduh ispalio ukupno 28 hitaca.

Potom je ušao u ugostiteljski objekat i kroz zadnja vrata izašao u dvorište gde su ga uz upotrebu prisile u 14.05 sati uhapsili policijski službenici Policijske stanice Petrinja.

Još nisu poznati motivi koji su muškarca nagnali na ovaj čin, ali danas će biti predat pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke uz krivične prijave zbog dovođenja u opasnost života i imovine opasnom radnjom ili sredstvom, nedozvoljenog posedovanja oružja, kao i pretnje na štetu tri osobe koje su bile u automobilu.

(Telegraf.rs/Večernji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA