≫ 

Pijan tukao majku, ženu i sestru posle svadbe, pa je i policajca ugrizao za uho

Plašeći se da pijan ne sedne za volan, supruga, majka i sestra oduzele mu ključeve

  • 2

Pripadnici Policijske uprave Mrkonjić-Grad priveli su pijanog B. L. (26) iz Jezera nakon što je u centru grada fizički nasrnuo na svoje suprugu, sestru i majku koje su od nasilja spasili socijalni radnik i policajac, koji nisu bili na dužnosti.

Prema nezvaničnim saznanjima, B. L. i njegovi najbliži bili su na svadbi na kojoj je on konzumirao alkohol. Plašeći se da pijan ne sedne za volan, supruga, majka i sestra oduzele su mu ključeve od automobila, koje je on uporno pokušao da otme. U napadu besa nasrnuo je na žene i doslovno ih tukao nasred ulice.

Nasilnik je ubrzo uhvaćen Foto-ilustracija: Jovana Velimirović

Iako se u blizini zateklo 15 ljudi, niko od njih nije reagirao, sve dok nasilje nisu primijetili socijalni radnik i policajac. Oni su upozorili pijanog muškarca da prestane maltretirati žene, a onda su stali u njihovu odbranu.

Zajedničkim snagama su ga savladali, pri čemu je B. L. policajca ugrizao za uho. U tom je stigla i patrola policije kojoj je, takođe, pružao otpor, ali je na kraju priveden u stanicu.

- Nakon prijave B. L. je uhapšen i protiv njega će biti podnesen prekršajni nalog zbog nasilja u porodici - rekla je portparol PU Mrkonjić-Grad Božana Vulin.

Đorđević: Objaviti pun identitet svih nasilnika nad ženama i decom

(Telegraf.rs/Avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA