Policajac koga su u Sarajevu ubili kriminalci, ostavio iza sebe sina koji je pre 10 dana upisao Policijsku akademiju

Iza Adisa ostao je sin koji je krenuo očevim stopama. Pre deset dana upisao je Policijsku akademiju na Vracama.

  • 5

Tišina, suze i jecaji vladaju i u sarajevskom naselju Briješće, gde je s porodicom živeo hrabri policajac Adis Šehović, koji je rano jutros ubijen dok se nalazio na dužnosti s kolegom Davorom Vujinovićem, koji je takođe podlegao povredama.

Ekipa "Avaza" posetila je porodičnu kuću Šehovića gde ih je dočekao mlađi brat poginulog policajca, Alen Šehović s porodicom. Tu je poginuli Adis živio s majkom, suprugom i sinom. Šehovići su šehidska porodica.

- Adis je bio moj oslonac u životu. Nakon što smo ostali bez oca u ratu, brat mi je bio sve - u suzama je ispričao Alen Šehović.

On je sinoć radio treću smenu u jednoj zaštitarskoj agenciji, a rano jutros, kako kaže, pozvao ga je šura i saopštio mu informaciju o pucnjavi.

- Pitao me je radi li Adis. Znao sam da radi, pa sam ga odmah zvao na telefon. On mi se nije javljao. Očekivao sam i nadao sam se da će se javiti, ali ipak nije... Posle su mi kolege iz policije javile šta se desilo - potreseno priča Šehović.

Iza Adisa ostao je sin koji je krenuo očevim stopama. Pre deset dana upisao je Policijsku akademiju na Vracama. Istakao je da je njegov brat bio ponos porodice, da je bio primeran i višestruko nagrađivan policajac.

- Uvek je prvi trčao tamo gde je bio problem, bez obzira na opasnost. Ja sam mu kao brat govorio da ne trči toliko i da se čuva, jer je suviše opasno, a on mi je uvek odgovarao da mora, jer šta bi bilo kad bi svi policajci okretali glavu od problema i kakav bi tek tada haos bio. To je bio on, hrabar i predan - kazao je Alen.

Dodao je da nema dovoljne kazne za ubice.

(Telegraf.rs/nezavisne.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    26. oktobar 2018 | 18:06

    Nemam reci...policajci,mladi ljudi,hleb sa sedam kora...i ovako da zavrse!!! Porodici iskreno saucesce!!!

  • Neso

    26. oktobar 2018 | 15:42

    Saucesce porodici. Pocivaj u miru bozijem neka te andeli cuvaju.Sta sad oni kriminalci i narkomani iz federacije podrzavali narkomane u Banja Luci kazu... Sto su stalno pretili srpskoj policiji a podrzavali narkomane i mafiju koja ubija policiju samo sto rade svoj posao sramota..

  • Milan

    26. oktobar 2018 | 15:12

    POČIVAJ U MIRU HRABRI I DOBRI ČOVEČE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA