≫ 

Ivica Todorić pred izručenje Hrvatskoj poručio: Važno je doći do istine, ali to će državu skupo koštati

Osnivač Agrokora kaže da je godinama radio dan i noć i da nikada nije imao ni vremena ni para, a da će sada kroz tužbe sigurno zaraditi veliku količinu novca

  • 0

Osnivač Agrokora Ivica Todorić izjavio je da je očekivao da će Visoki trgovački sud potvrditi nagodbu u Agrokoru i da će sud u Londonu odbiti njegov zahtev i potvrditi izručenje Hrvatskoj.

- Ja sam to očekivao, to je sada deo moje stvarnosti i mojih obaveza i zadataka koje imam i ja se jako dobro sa njima nosim jer mislim da to sve ide u odličnom smeru koji sam i sam planirao - kazao je Todorić u intervjuu za Novu TV.

Protiv odluke Visokog trgovačkog suda kaže da će se boriti pravnim sredstvima u inostranstvu, prenosi N1.

NISAM IMAO NIŠTA

Osnivač Agrokora kaže da je godinama radio dan i noć i da nikada nije imao ni vremena ni para, a da će sada kroz tužbe sigurno zaraditi veliku količinu novca.

- Ja sam do sada od 1975. radio dan noć i nikad nisam imao para, nisam imao vremena, nisam imao ništa. Ja ću sada konačno kroz tužbe koje ću podići dobiti sigurno veliki, ogroman novac. Ja ću prvi put imati para i prvi put ću reći da mogu kazati da sam bogat čovek. Međutim ja ću kao i do sada sve uložiti u Hrvatsku, sebi neću ostavini ni jednu kunu - smatra Todorić.

Todorić tvrdi da će se tek sad obogatiti, ali da će sve uložiti u Hrvatsku, Printksin: Youtube/TV1 HD

Upitan da li je tačno da su mu troškove advokata Čeri Bler, (supruge Tonija Blera) plaćali prijatelji iz Srbije i koji prijatelji, Todorić je rekao da to nije tačno:

POMOĆ PRIJATELJA IZ SRBIJE

- Ne, nije to tačno, ali meni su pomogli moji prijatelji iz Srbije jako - rekao je Todorić i dodao da su na usluge Blerove potrošene "ozbiljne pare", kao i da je ona od svih troškova najmanje koštala.

Prema njegovim rečima, novac koji je dat za njegovo puštanje na slobodu biće vraćen onima koji su ga uplatili, piše Tanjug.

Na pitanje da li misli da neće duže vreme provesti u zatvoru Remetinec, kaže da mu je samo važno da dođe do istine, prenosi N1.

- Meni je svejedno bilo, neko veli da ću Božić doživeti. Može biti i 15 Božića, ali je važno da ja dođem do istine. Nažalost, ta će istina dramatično hrvatsku državu koštati - kazao je Todorić, piše Dnevnik.hr.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA