≫ 

Petorica monstruma su danima seksualno zlostavljali devojčicu iz Gostivara, a ovo će biti njihova kazna

Za dve osobe se još traga

  • 2

Osnovno javno tužilaštvo iz Gostivara, grada na zapadu Makedonije, pokrenulo je postupak protiv tri osobe zbog sumnje da su u više navrata izvršili krivično delo "polni napad na dete koje nije napunilo 14 godina". Oni su pritvoreni, a za to krivično delo previđena je kazna od najmanje 12 godina robije.

Tužilaštvo ističe da su u ovom krivičnom delu učestvovale još dve osobe, za kojima se traga.

- Do ovog trenutka je utvrđen identitet petorice počinilaca, od kojih su trojica lišeni slobode, a za dvojicom je raspisana centralna poternica. Nadležni javni tužilac je izdao naredbu u pravcu daljeg utvrđivanja međusobne povezanosti osumnjičenih. Prema prvim informacijama, postoji verovatnoća da su u krivično delo "polni napad na dete koje nije napunilo 14 godina" bile uključene i druge osobe - saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo navodeći da se radi o detetu (13) koje su više puta seksualno zloupotrebljavale odrasle osobe.

Dete su odrasli više puta seksualno zlostavljali, Foto: Pixabay/27707

Dete, čiji pol nije saopšten, zbrinuo je Centar za socijalne poslove. Po naredbi tužilaštva, u toku su brojna veštačenja zbog obezbeđivanja dokaza koji će se upotrebiti za utvrđivanje faktičkog stanja.

SILOVANJE DEVOJČICE U GOSTIVARSKOM SELU

Detalji ovog monstruoznog slučaja nisu saopšteni, a ne za se ni da li je on povezan sa silovanjem maloletne devojčice u jednom gostivarskom selu ili se radi o istom slučaju.

- Nakon dobijene prijave o obljubi maloletne ženske osobe u gostivarskom selu, počinjene u više navrata, 26. oktobra je izvršen pretres doma N. E. (58), gde su bili zateknuti i B. M. (55) i A. M. (62). Sva trojica su lišena slobode i zadržana u Policijskoj stanici u Gostivaru, a za Dž. S. i A. R. je raspisana centralna poternica - stoji u kratkom saopštenju MUP.

Iz policije dodaju da se radi na rasvetljavanju slučaja i utvrđivanja odgovornosti svih učesnika u njemu.

VIDEO: Nad Ivaninim ubicom izvršena je POSLEDNJA SMRTNA KAZNA

VIDEO: Odbranila se od silovatelja tako što ga je složila na zemlju

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA