Tri monstruma u Makedoniji silovala devojčicu ometenu u razvoju: Među njima je i zaposleni u ministarstvu pravde

Sva trojica su tada bila lišena slobode i zadržana u Policijskoj stanici u Gostivaru, a za drugom dvojicom osumnjičenih, raspisana je poternica.

  • 0
Silovanje, nasilje, devojka, depresija, dva muskarca, silueta Foto: Pixabay

Osnovni sud u Gostivaru, na zapadu Makedonije, odredio je 30-dnevni pritvor za trojicu muškaraca zbog polnog napada na dete mlađe od 14 godina.

Iza bave su se našli N.E. (58), B.M. (55) i A.M. (62). Oni su osumnjičeni da su u više navrata silovali mentalno zaostalu devojčicu (13) iz jednog gostivarskog sela. Među trojicom monstruma, kako iz istrage saznaje skopski portal dosie.mk, nalazio se i jedan koji je zaposleni u Ministarstvu pravde u Gostivaru.

Da je nesećna devojčica bila silovana potvrdila je policija nakon ekspertize lekara sudske medicine. Nju je zbrinuo Centar za socijalni rad u Gostivaru.

Iz MUP su predhodno saopštili da je nakon dobijene prijave o obljubi maloletne ženske osobe u gostivarskom selu, „počinjene u više navrata“, 26. oktobra izvršen pretres u kući N.E. (58). Tamo su bili zateknuti i B.M. (55) i A.M. (62).

Sva trojica su tada bila lišena slobode i zadržana u Policijskoj stanici u Gostivaru, a za drugom dvojicom osumnjičenih DŽ.S. i A.R. za koje se veruje da su se i oni seksulano iživljavali nad nemoćnom devojčicom raspisana je poternica.

Prema dosadašnjim informacijama, postoji verovatnoća da su u krivično delo „polni napad na dete koje nije napunilo 14 godina“ bile uključene i druge osobe, saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo iz Gostivara.

Ako se na sudu dokaže da su oni silovali mentalno zaostalu devojčicu (13), preti im kazna od najmanje 12 godina zatvora.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA