≫ 

Dodik ugostio Kusturicu i Bećkovića u Banjaluci: Na poklon dobio knjigu sa specijalnom posvetom (FOTO)

Kusturica i Bećković zamolili su Dodika da čestitke prenese i aktuelnom premijeru i novoizabranom predsedniku Republike Srpske Željki Cvijanović

  • 6

Predsednik Republike Srpske i novoizabrani srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je danas u Banjaluci sa poznatim svetskim filmskim rediteljom Emirom Kusturicom i najvećim srpskim pesnikom Matijom Bećkovićem, koji su mu čestitali pobedu na nedavno održanim opštim izborima u BiH.

Kusturica i Bećković zamolili su Dodika da čestitke prenese i aktuelnom premijeru i novoizabranom predsedniku Republike Srpske Željki Cvijanović, saopšteno je iz kabineta predsednika Republike.

Kusturica je čestitao Dodiku, kao retkom političaru na ovim prostorima koji je do pobede došao isključivo svojim ličnim angažmanom i neviđenom energijom.

Foto: Borislav Zdrinja

Bećković je rekao da Dodikova ubedljiva pobeda može doneti samo dobro srpskom narodu ali i svima onima koji žele u miru da žive sa Srbima, te mu tim povodom poklonio svoju knjigu "Kosovo - najskuplja srpska reč".

On je u posveti Dodika nazvao "novim kosovskim junakom".

VIDEO: Dodik u poseti Udruženju porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA