≫ 

Skandal trese BiH: Poznati preduzetnik obećavao ženama posao, pa imao seks sa njima u hotelu, a sada su snimci završili na internetu

Mediji prenose da je preduzetnik navodno pobegao iz zemlje

  • 9

Susednu Bosnu i Hercegovinu ovih dana trese porno afera. Poznati preduzetnik iz Bihaća Sabahudin Blažević uskoro bi mogao biti uhapšen zbog nedozvoljenog snimanja seksa sa nekoliko žena u jednom bihaćkom hotelu, prenose regionalni mediji.

Afera je navodno krenula nakon što je 30-godišnja žena prijavila Blaževića policiji zbog snimka seksa koja je završio na internetu. Uskoro se broj žena koje je Blažević snimio i postavio na internet popeo na osam, prenosi Index.hr.

Navodno je preduzetnik žene odvlačio u krevet obećavajući im posao, a kasnije ih je ucenjivao.

Blažević je u međuvremenu zbog izbijanja ove afere ali i zbog straha od mogućeg hapšenja, navodno pobegao u Italiju, prenose regionalni mediji.

Skandal je navodno otkriven nakon što je jedan građanin Bihaća na internetu naišao na snimak seksa svoje supruge i spomenutog Blaževića.

- Podnećemo i prijavu protiv hotela "Cazin" jer je sa njima instalirao kamere u sobe. Moja klijentkinja nije jedina žrtva. Previše je snimaka. Ugledne devojke i žene su u pitanju, čak i asistentkinje sa fakulteta - rekao je advokat Kurtović za Dnevni avaz.

Sliku Blaževića možete da vidite OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA