≫ 

Noć strave u Podgorici: Ušao je u lokal i devojku bukvalno sastavio sa zemljom, drugu šutnuo, pa udario u glavu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Mladići koji su se zadesili na licu mesta su pritrčali u pomoć devojkama, udarali napadača i izveli ga napolje iz lokala

  • 29

Muškarac je u noći između petka i subote u jednom lokalu u Podgorici napao dve devojke.

U video snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se da je muškarac upao u lokal, a potom jednu devojku udario pesnicom u lice, a drugu prvo nogom pa onda rukom u lice.

Mladići koji su se zadesili na licu mesta su pritrčali u pomoć devojkama, udarali napadača i izveli ga napolje iz lokala.

Predsednica Sigurne ženske kuće Ljiljana Raičević napisala je juče na Fejsbuku da su dve devojke koje su pretučene donele snimak, na kojem se dobro vidi napadač koji ih je iz čista mira provocirao i iznenada napao brutalno.

- Povrede su vidljive a priča strašna. Policija je identifikovala napadača koji prema njihovim saznanjima još nije uhapšen. Zbog toga su veoma zabrinute. Mi takođe. Zato smo im i zamračile lica da ne bi imale daljnih neprijatnosti u društvu. Svaki neprimereni komentar ću brisati. Nadamo se da će Policija profesionalno odraditi posao - navela je Raičević.

VIDEO: Vozač se pobio sa putnicom a onda je ceo autobus pao sa mosta

(Telegraf.rs/Vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Simo

    6. novembar 2018 | 11:15

    Onaj koji bije žene nije muško

  • Dhsja

    6. novembar 2018 | 11:00

    Viđi junaka. Sram te bre bilo.

  • Bella

    6. novembar 2018 | 10:38

    Nemam reci...Muskarac koji digne ruku na zensko nije muskarac...Bukvalno,svako ko postupi ovako kao ovaj,ne znam kako bih ga nazvala,nemam adekvatnu rec.Sta god da je razlog,udariti devojku sakom je nesto najsramnije za muskarce...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA