≫ 

Čovek koji je srušio spomenik Rada Končara u Splitu, sada razmišlja da tuži grad (FOTO)

Ljubičić tvrdi da je to nesrećno jutro u četvrtak pripit prolazio pored spomenika na koji se naslonio, a bista se odjednom zaljuljala i pala njemu na nogu

  • 12

Ante Ljubičić, koji je pre nekoliko dana srušio spomenik Rada Končara na Bačvicama u Splitu i pritom se povredio, sada razmišlja o tužbi.

Splitski advokati za novine 24sata.hr tvrde da Ljubičić ima dobre argumente i, ako se ne pojave svedoci, postoji velika šansa da dobije tužbu protiv Grada Splita.

Naime, Ljubičić tvrdi da je to nesrećno jutro u četvrtak pripit prolazio pored spomenika na koji se naslonio, a bista se odjednom zaljuljala i pala njemu na nogu.

Navodno se naslonio na kameno postolje na kojem je stajala bista Rada Končara i smatra da nije bila dobro učvršćena, prenosi N1.

Srušen spomenik Rada Končara u Splitu FOTO:TANJUG/AP

Kako je ostao tako zaglavljen, počeo je da doziva u pomoć, uspeli su da ga izvuku tek kada je stigla Hitna pomoć, ali tada je mu je potkolenica već bila slomljena.

Takođe je izjavio da nema ništa protiv Končara.

- Nemam ništa protiv čoveka, ne poznajem ga lično, možda je bio odličan. Ali ne volim komuniste, partizane, Srbe - rekao je Ljubičić nakon operacije.

VIDEO: Srbin pao u Hrvatskoj: U krovu hladnjače pronađeno oko 280 kg marihuane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žika Živac

    12. novembar 2018 | 09:32

    Naslonio se,a pala na njega i zaglavila ga!Poznavajući intelekt i mentalitet hrvatskog naroda,poverovaće mu i dobiće na sudu!

  • CH

    12. novembar 2018 | 09:39

    Nemojte opet svi hrvati ustase i slicni.Na ovom svetu ima pametnih i glupih ljudi.Ovaj pripada drugoj grupi.Srbin sam po majci a po ocu Slovenac.Oduvek je bilo i bice ovakvih da kazem ljudi.Gledaj sebe svoju porodicu i idi napred u bolji zivot.Dosta vise sta je bilo 1941-45 i sta bi bilo da je bilo.DOSTA VISE.Pozdrav za sve dobre ljude.

  • RSK

    12. novembar 2018 | 10:27

    Ne volim ni ja fašiste, ustaše, Hrvate!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA