≫ 

Pozvali građane Knina da se za 100 evra skinu potpuno goli i trče kroz grad: Oglas šokirao pola Hrvatske

Komentari na ovaj oglas su se samo nizali

  • 7

Za potrebe snimanja još uvek nepoznatog hrvatskoj filma, jedna agencija na društvenim je mrežama objavila oglas u kojem traži statiste sa područja Knina i bliže okoline.

Sve što moraju da urade jeste da goli prošetaju pred kamerama. Snimanje će biti organizovano 27.11. ove godine, a oni koji su spremni da se razgolite zaradiće 100 evra. Kako bi se prijavili moraju poslati dve fotografije, na kojima nisu nagi, već obučeni.

- Da nadodaju još jednu - dve nule i valuta da bude u evrima, prijavljujem se. Teže mi pada ovo što treba potrčati. Pa i nije neki honorar. Nije stvar golotinje, ko će mi platiti bubrege po ovoj zimi u Kninu? - jedan je od komentara ispod objave.

Potom su usledili o ostali: "A koji se film snima, opet neka HDZ-ova propaganda?","Mislim da vam neće biti problem da pronađete glumca", "1.000 i ja se prijavljujem"...

VIDEO: One su se razgolitile, ali dobro znaju i zbog čega

(Telegraf.rs/Slobodna Dalmacija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sta reci

    22. novembar 2018 | 16:11

    Boze dragi oni misle da ce se srbi prijaviti, svi srbi u proseku 60 godina starosti. Imaju naseljenih hrvata sa prosekom starosti 35 godina, sve bi uradili za kunu, nigde ne rade, a kune samo kaplju, evo prilike za jos koju kunicu. E tugo ...

  • Go

    22. novembar 2018 | 16:10

    Parada gologuzih

  • mima

    22. novembar 2018 | 17:55

    lepo nova vrsta sporta ili neki rijaliti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA