≫ 

Krvavi obračun policije i švercera droge blizu grčko-albanske granice: Ima mrtvih i povređenih, a zaplenjeno je 166 kilograma kanabisa

Kada su ugledali policajce, šverceri su na njih otvorili vatru

  • 1

U oružanom obračunu blizu grčko-albanske granice diler droge (39) je ubijen, a jedan policajac je lakše ranjen. Zaplenjeno je 166 kilograma kanabisa i dva kalašnjikova, javila je makedonska agencija MIA iz Atine.

Grčka policija ističe da je do oružanog oračuna došlo juče popodne, kada je iz kalašnjikova bilo pucano na policajce iz sektora za borbu protiv droge. Policajci su se u to vreme peške kretali u teško prohodnoj šumskoj oblasti radi provere informacije o transportu droge preko grčko-albanske granice u široj oblasti Janine.

Kada su ugledali policajce, šverceri su na njih otvorili vatru.

- Policajci su odgovorili na vatru, pri čemu je jedan strani državljanin (39) ubijen, a jedan policajac lakše povređen. Na mestu incidenta je nađeno i zaplenjeno šest putnih torbi u kojima je bilo 13 paketa sa sirovim kanabisom, ukupne težine 166 kilograma i 200 grama i dve puške kalašnjikov - saopštila je grčka policija.

Povređeni polcajac je bio prenet u bolnicu u Janini, a grčka policija traga za ostalim švercerima droge.

Lokalni mediji iz oblasti Epira, kako prenosi MIA, navode da je u obračunu sa policijom bio ubijen diler droge, albanski državljanin.

(Telegraf.rs/D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сале 269

    24. novembar 2018 | 14:34

    Па то је немогуће!?! албанац дилер дроге?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA