≫ 

Širom Crne Gore osvanuli sramni plakati: "Nikad više 1918" na svakom koraku, širi se mržnja pojedinaca prema Srbima (FOTO)

Grupa građana, kako je saopšteno portalu Analitika, nastavlja sa lepljenjem plakata, pa su zakupljeni bilbordi u gotovo svim crnogorskim gradovima

  • 37

U više crnogorskih gradova osvanuli su plakati na kojima je napisano "Nikad više 1918".

Plakati su, kako prenosi RTCG, osvanuli u Podgorici, Budvi, Baru, Pljevljima, Kotoru... povodom, kako se navodi, "100 godina od srpske okupacije i sramne Podgoričke skupštine koja je označila kraj crnogorske države".

Grupa građana, kako je saopšteno portalu Analitika, nastavlja sa lepljenjem plakata, pa su zakupljeni bilbordi u gotovo svim crnogorskim gradovima.

Na plakatima je napisano: "Povodom ulaska Drugog jugoslovenskog dobrovoljačkog puka na teritoriji današnje Crne Gore, vojvoda Živojin Mišić naređuje... da se na teritoriji koju je naša vojska okupirala, uguši svaka agitacija, svim sredstvima, koja možete raspolagati bez ikakvog prezanja".

VIDEO: U Beogradu je nedavno aplaudirano crnogorskoj himni

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andrija Berane

    26. novembar 2018 | 11:36

    To su neki kao u Vojvodini što lijepe one plakate. Uvijek se nađe neko da zavađa. Crnogorci pravi znaju pravu istinu o 1918. A ove laži i propaganda to neko ovi Milovci vjeruju u to.

  • Vule

    26. novembar 2018 | 11:35

    Nažalost crna gora je okupirana od 2006 od strane šiptarskog plemena đukađini

  • Milan

    26. novembar 2018 | 11:29

    Normalno nikad vise!!!idite sa bracom siptarima ljigavci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA