Igra žmurke u Predsedništvu BiH: Trobojka Republike Srpske ponovo ispred Dodikovog kabineta

Dodik je izjavio da je uklanjanje zastave nedopustivo i skandalozno

  • 1

Zastava Republike Srpske ponovo je postavljena ispred kabineta predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika, u zgradi Predsedništva u Sarajevu, javljaju nezavisne.com.

Zastava Republike Srpske prvi put je postavljena ispred Dodikovog kabineta u petak, ali je uveče uklonjena na zahtev kabineta bošnjačkog člana predsedništva Šefika Džaferovića.

Dodik je nakon toga izjavio da je to uklanjanje zastave nedopustivo i skanadalozno i da očigledno predstavlja pokušaj Džaferovića i hrvatskog člana predsedništva Željka Komšića, da mu pošalju poruku da tamo nema mesta za Srbe.

Dodik je tada poručio da ga noćni napad na zastavu Republike Srpske neće sprečiti da ona uvek bude istaknuta ispred njegovog kabineta i tamo gde se on nalazi kad god je i dokle god je u zgradi Predsedništva BiH, svidelo se to nekome ili ne.

Navodi se da kabinet Predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika u Sarajevu i danas radi, dok je u Federaciji BiH praznik.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    26. novembar 2018 | 14:58

    Oni pokušavaju na sve načine da nas ponize ,al mi se uvek izdignemo iznad njih!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA