• 3

Policija upala u seosku kafanu u Makedoniji, a unutra zatekla igračice i zabavljačice iz Srbije: Devojke privedene, sumnja se na prostituciju

Kontrola lokala trajala je do 4 sata ujutro

  • 3

Policijski službenici Sektora za unutrašnje poslove iz Tetova, na severozapadu Makedonije, sinoć iza ponoći su izvršili raciju u ugostiteljskom objektu u selu Žerovjane, koji je u vlasništvu H. A. (29) iz obližnjeg sela Bogovinje.

Kontrola lokala trajala je do 4 sata ujutro. Policija je unutra zatekla 11 devojaka, šest makedonskih i pet državljanki Srbije uzrasti od 21 do 29 godina starosti. One su u seoskoj kafani u selu Žerovjane bile angažovane kao pevačice, igračice ili samo da zabavljaju goste.

Devojke su sa lisicama na rukama privedene u Policijsku stanicu u Tetovu, gde su nakon kratkog zadržavanja predate Odseku za prekogranični kriminalu, migraciju, strance i readmisiji radi daljeg postupanja.

Makedonska policija često po kafanama i lokalima, pogotovo na zapadu zemlje, sprovodi iznenadne noćne kontrole u pravcu otkrivanja i sankcionisanja stranih državljanki koje neprijavljeno borave u Makedoniji ili su uključene u trgovinu ljudima i u druge nelegalne aktivnosti.

Poznato je da se jedan broj devojaka iz komšiluka u seoskim kafanama po Makedoniji angažuju kao pevačice ili igračice, a zapravo se bave prostitucijom.

VIDEO: Kako izgleda kada policija upadne na orgiju?

(D. J.)

Komentari

  • Djole

    Ih, ne mora se ici u Makedoniju... Nase tzv. domacice rade i po N. Pazaru, Tutinu, Sjenici, Bujanovcu, Presevu, C. Gori... To je, tako reći, javna tajna. Da zlo bude vece, ima dosta fakultetski obrazovanih devojaka... Da, da, gola istina. Stari zanat ne prepoznaje diplome.

  • Drago777

    A pa poznate ove nase po tim stvarima vidjam ja to po austriju i svajcarsku rade tamo po "kaficima " posle prodaju ovde nasima postenje i m... za bubrege .

  • Milenko papir

    Kad rade bez dozvole

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima