Crnogorac pretio i vređao policajce ispred lokala brze hrane, otišao do kuće po pištolj, pa se vratio i počeo da puca

M. R. je prvo fizički nasrnuo na jednog od njih, a potom pretio i vređao ih, te je u jednom trenutku izvadio pištolj i uperio ga u policajce

  • 2

Novljanin M. R. (24) uhapšen je danas jer je osumnjičen da je pokušao da ubije dva policajca, S. Lj. i A. V. Na sreću, tom prilikom nije bilo povređenih, saopštila je crnogorska Uprava policije.

Policajci su jutros oko 3.30 došli ispred objekta brze hrane gde je M. R. prvo fizički nasrnuo na jednog od njih, a potom pretio i vređao ih, te je u jednom trenutku izvadio pištolj, koji mu se nalazio za pojasom, i uperio ga u policajce, navodi se u saopštenju, prenosi CdM.me.

Potom je M. R. pucao u njihovom pravcu, ali su ga oni savladali i uhapsili.

U policiji napominju da su M. R. prethodno napale tri osobe ispred lokala brze hrane u Igalu. Nakon toga je M. R. otišao do kuće i uzeo pištolj marke “CZ” za koji nema dozvolu, a kako se navodi u saopštenju Uprave policije, nameravao je da se obračuna sa osobama koje su ga napale. Otišao je do objekta brze hrane gde je zatekao policajce i došao u sukob s njima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    8. decembar 2018 | 23:39

    Predumisljaj.Imao je odlazeci kuci dovoljno vremena da razmisli i odustane.Ne znamo sta je razlog,ali kada mu vlast nakiti optuznicu,brzo ce se pokajati..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA