Majku i četvoro dece u Novom Travniku zgazio je prvi komšija! Bio je mrtav pijan, a i sam je otac jednog dečaka

Nerminova porodica sada trpi posledice zbog ove tragedije, bar tako tvrdi njegova advokatica Praljak

  • 0

Nermin Rustempašić (34) koji je u petak u Novom Travniku pijan automobilom zgazio majku i ćerku Azru i 9-godišnju Almu Hajrić bio je njihov komšija. U nesreći još troje dece je teško povređeno.

Ovo je potvrdila Branka Praljak, Rustempašićeva dugogodišnja advokatica, koja ga je zastupala u nekoliko slučajeva pred pravosuđem u Novom Travniku.

Prema njenim rečima, Rustempašić je osuđivan za krađe.

Nije mogla da potvrdi da li je Rustempašić lečeni narkoman i da li se nedavno vratio iz inostranstva. Njegova majka živi i radi Austriji i kod nje je a je išao više puta.

Foto: Nermin Rustempašić

Ona je otkrila da je Rustempašić oženjen i da je otac jednog maloletnog dečaka. Kako tvrdi, Rustempašić živi u Kasapovićima, mestu odakle su nastradale Azra i Alma  i on im je ustvari bio komšija.

- To je tačno, ali, nažalost, njegova porodica sada trpi posledice zbog ove tragedije. Oni su sada izvrgnuti torturi zajednice - rekla je Praljak.

Ona nam je potvrdila da je na ročištu Rustempašić tražio da ga uhapse.

- Tužilaštvo tvrdi da je imao tri promila alkohola i da je pešake pregazio na trotoaru - kaže Praljak.

Prema jučerašnjim informacijama, stanje povređene dece, Eldara Hajrića i Jusufa i Davuda Amidžića je stabilno i oporavljaju se.

(Telegraf.rs/Avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA