Sud u Crnoj Gori odlučio da se Branki Milić sudi u odsustvu

Ona se od 23. novembra nalazi u Ambasadi Srbije

  • 5

Branki Milić, jednoj od optuženih za pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora 2016. godine, sudiće se u odsustvu, saopštila je sudija Suzana Mugoša, prenela je danas RTCG.

Mugoša je saopštila da je tužilaštvo 10. decembra podnelo predlog da se Branki Milić sudi u odsustvu, pošto nije dostupna istražnim organima.

S obirom da Milić nije dostupna državnim organima i da ostali optuženi ne treba da trpe odlaganje suđenja zbog ponašanja jedne optužene, posebno što se postupak nalazi u poodmakloj fazi, sud je olučio da se Milićevoj sudi u odsustvu, kazala je Mugoša.

RTCG navodi da se Milićeva od 23. novembra, nakon što joj je određen pritvor, krije u Ambasadi Srbije, a Ministarstvo spoljnih poslova je pozvalo ambasadora Srbije Zorana Bingulca na razgovor, i zatražilo pristup i ulazak nadležnih organa Crne Gore u prostorije Ambasade Srbije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gile

    13. decembar 2018 | 11:05

    Crna gora je postala zemlja bezakonja gde se hapse i proteruju neduzni i nevini ljudi!!

  • Rambo

    13. decembar 2018 | 11:02

    Dozvolicemo vasim organima da udju u Ambasadu Srbije kada na vrbi rodi grozdje!!

  • Dragan

    13. decembar 2018 | 11:21

    Dosta je izvestaja iz CG.Ne znam dali je to reciprocitet,ali uglavnom su neke lose ili surove vesti.Ima li ista lepo da se objavi.Bilo bi dobro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA