Monstrum koji je zaklao svoje troje dece u Bihaću, često je objavljivao njihove fotografije na Fejsbuku, uz ove poruke

Admir je navodno rekao supruzi da će ubiti decu i sebe ako ga ona ostavi

  • 6

Bosnu i Hercegovinu, ali i ceo regon, juče je potresao strašan zločin.  Admir Sović (37) zaklao je u Bihaću svoje troje male dece, a potom se obesio.

Admir Sović je ubio svoje male dece a onda i sebe Foto: Facebook

Na zločin koji je počinio očigledno se već ranije pripremio jer je jednom svom prijatelju najavio što će uraditi.

Komšije su ispričale da se Sović bavio popravkom poljoprivrednih mašina te da je živeo sa suprugom i decom u stanu kao podstanar.

Istakli su da ga nisu poznavali, kao ni njegovu suprugu, jer se nedavno doselio.

Admir je, navodno, i supruzi rekao da će ubiti i decu i sebe ako ga ostavi.

Sović je na Fejsbuku objavljivao fotografije dece koju je ubio.

Kako javlja Oslobođenje, jedno je dete išlo u 3. razred osnovne škole, a drugo dvoje dece nije ni krenulo u školu.

Često se žalio na život i objavljivao verske sadržaje.

Sović je bio jako aktivan na Fejbuku gde piše da živi u Portorožu u Sloveniji. Moguće je da je tu ranije živeo sa porodicom, a to se uklapa u priču suseda koji kažu da se porodica nedavno doselila u Bihać. Rodom je navodno iz Cazina.

Na Fejsbuku je takođe napisao da je pohađao versku školu u Cazinu. Često je objavljivao slike dece, a delio je i fotografije u kojima se često žalio na svoj život ili na ljude oko njega.

Stalno objavljivao slike dece

- Vidi moje duše i ljepote neka dragi Alah sačuva od svakva zla i belaja a uputi na pravi put dušo moja mala - pisao je ispod jedne fotografije na kojoj je njegov sin.

- Dragi sine došao si mi i ti na ovaj svet neka te sreća prati da si mi živ i zdrav - napisao je na fotografiji koju je objavio nakon što mu se sin tek rodio.

Kao jedan od motiva ovog stravičnog zločina navodi se to da je Admira nedavno ostavila supruga. Sudeći prema njegovom Fejsbuku, oni su još početkom ove godine bili u dobrim odnosima.

- Duše moje, volim vas puno - komentirala je tako supruga početkom ove godine fotografiju na kojoj je on sa sinom.

Foto: Facebook

- Sine dragi dan po dan i evo Bogu hvala i puni 7 godina ti danas punis. Budi mi pametan kao sto si do sada i neka te sreca prati. Sretan ti rodendan sine dragi - napisao je Admir 4. januara objavivši fotografiju najstarijeg dečaka.

- Uvek kad ti ne tesmo tise sjeti svoji naj drazi i ako su stalno uz tebe a to su .moja tri ljepotana neka ih dragi Alah sacuva - napisao je ispod fotografije na kojoj je sve troje dece.

Policiji se javio i jedan od Sovićevih prijatelja, koji im je ispričao kako Sović nikako nije mogao da se pomiri s odlaskom supruge te je njoj i svojim najbližim prijateljima poručio kako će ubiti decu i sebe zato što ga je napustila. To je dovoljno strašno zvučalo i ovako izrečeno, valjda zato nije niko verovao da je sposoban tako nešto i učiniti.

– Bilo mi je žao kada su neki ljudi otišli bez razloga iz mog života, sada mi je žao što nisu otišli ranije – ovo je na svom profilu na “Fejsbuku” Admir napisao 23. novembra u sitnim noćnim satima. Verovatno je to bila njegova poruka supruzi koja je te večeri spakovala kofere i otišla, jer samo tri dana kasnije objavio je da traži ženu za čuvanje dece u Bihaću.

- Traži se žena za čuvanje u Bihaću - napisao je 27. novembra na Fejsbuku. To mu je posljednja objava.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Muhamed - Zenica

    14. decembar 2018 | 18:10

    Prijateljima rekao da ce ubiti djecu ako ga zena ostavi, a oni sutili. Kakvi su to ljudi? Kad vam neko kaze da ce nekog ubiti, onda morate hitno u policiju. A, ako su djeca u pitanju, onda treba obavjestiti i Centar za socijalni rad ! Jos je "navodno" i supruzi isto rekao ? Ako je istina, kako je onda ona mogla uopste ostaviti djecu s njim i otici? Ovdje nije niko zdrave pameti ili sam ja skroz lud!

  • :(

    14. decembar 2018 | 13:23

    Tuga...

  • Ana

    14. decembar 2018 | 13:19

    Ma,ovde su pored njega(monstruma) svi krivi(zena,taj prijatelj).Dusa boli za ovim andjelima!A,vi zivite sada sa ovim ako mozete!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA