Podgoričanin (31) ucenjivao koleginicu seksom: Pozajmio joj 100 evra i od tada mora da ispunjava njegove želje

Za uslugu je tražio da se slika gola i da mu pošalje fotografiju na mobilni telefon

  • 7

Podgorička policija podnela je krivičnu prijavu protiv Milorada Komnenića (31), zbog osnovane sumnje da je uradio krivično delo ucena na štetu S.Ž.

Kako  je potvrđeno portalu Borba.me u policiji, predmet se nalazi u radu kod Osnovnog tužioca u Podgorici.

- Komnenić  nakon što je upoznao S.Ž., koja je zaposlena u jednoj kladionici u Podgorici, istu ucenjivao i iznuđivao od nje novac, prisiljavajući je na seksualne odnose.

Naime, pre oko mesec dana, S.Ž. je, dok je predavala pazar, primetila da joj nedostaje 100 evra. Ona je pozvala Komnenića da joj pozajmi novac da pokrije manjak, što je on i uradio.

Za uslugu je tražio da se slika gola, u gornjem delu tela i da mu pošalje fotografiju na mobilni telefon. Oštećena je uradila “selfi”, ostajući u brushalteru i poslala je sliku Komneniću.

Od tog trenutka je on ucenjivao i tražio novac, kao i da imaju seksualne odnose, a ako ona ne pristane na to, da će fotografije proslediti njenom mužu i njenim prijateljima, ispričao je naš sagovornik iz policije.

Prema  saznanjima Borbe, ona je odlučila da sve prijavi policiji, koja je procesuirala osumnjičenog Komnenića, u redovnom postupku.

(Telegraf.rs/Borba.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA