Neverovatna krađa šokirala Hrvatsku: Lopovi ovom čoveku nisu provalili u dom, oni su odneli celu kuću

Zanimljivo je i da komšije nisu shvatile o čemu je reč

  • 0

Neverovatan slučaj krađe dogodio se kod mesta Koprivnica.

Naime, koprivnički policajci dobili su prijavu vlasnika imanja u Peterancu da mu je neko ukrao celu kuću, javlja Podravski.hr.

Montažna kućica od drva i cigle koja je bila u izgradnji, ali gotovo dovršena, ostala je rasformirana gotovo do temelja. Od nje je ostalo malo toga.

Lopovi su, prema navodima vlasnika, između 5. i 16. decembra odvojili i odneli celo krovište s crepom, delove zidova izgrađene od drvene građe.

Zanimljivo je i kako komšije nisu shvatile o čemu je reč. Komšija s leve strane je podigao visoku ogradu tako da se ni ne vidi šta se događa u susednom dvorištu. Sam nije hteo ništa da izjavljuje, samo je rekao kako ni sa kim ne želi imati posla. Drugih komšija nije bilo kod kuće, a nasuprot ukradene kuće je veliko skladište i hangar poznatog poljoprivrednika iz Peteranca gde takođe radnici nisu ništa videli.

Po Peterancu među meštanima kruži priča kako je zemljište od prvih vlasnika koji su izgradili kuću kupio jedan preduzetnik koji se navodno posvađao ili ostao dužan svom partneru i pretpostavljaju da mu je ovaj zbog duga rastavio i odvezao kuću.

Policajci od nedelje obavljaju kriminalističko istraživanje koje bi trebalo da rasvetli šta se zapravo dogodilo.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA