"Pola sata naplaćivala sam 50 evra, novac sam davala bivšem i njegovoj novoj supruzi": Majka dvoje dece iz Zagreba poznata kao "nova vitka crnka"

Prostitutka koja se u oglasima oglašavala kao "Nova vitka crnka" uhapšena je kada su joj policajci u automobilu predali označene novčanice

  • 3

U Zadru je na Prekršajnom sudu novčanom kaznom kažnjena 40-godišnja Zagrepčanka A.F. zbog odavanja prostituciji. Zagrepčanka na privremenom radu u Zadru uhapšena je 9. avgusta u policijskoj akciji "Klopka", nakon što su se dvojica policajaca, krijući identitet, javila na njen oglas i pristala na ponudu koja je glasila: "Može hotel ili tvoj prostor", piše Zadarski.hr.

- Od zarađenog novca plaćala sam stanarinu i trošila za životne potrebe. Deci sam kupovala potrepštine, a jedan sam deo davala svom bivšem suprugu i novoj supruzi koji su brinuli o deci - objasnila je Zagrepčanka, inače majka dvoje dece, koja se šest meseci prostituisala u Zadru.

Policajci, koji su se javili na oglas, dogovorili su se sa njom da im svakome pruži seksualne usluge po ceni od 100 evra, a sastanak je dogovoren u 12.30 sati.

Prostitutka koja se u oglasima oglašavala kao "Nova vitka crnka" uhapšena je kada su joj policajci u automobilu predali označene novčanice. Nakon što je uhapšena, zaplenjena joj je jedna novčanica od hiljadu kuna (134 evra) i dve od 200 kuna (26 evra).

Dnevno je zadovoljavala dvojicu ili trojicu muškaraca Foto-ilustracija: Profimedia/ZEFA

Prekršajni sud kaznio ju je novčanom kaznom u iznosu od 100 evra umanjenom za 40 evra za vreme koje je provela u pritvoru, a platila je i 13 evra sudskih troškova.

- Nisam mogla da pronađem posao koji bi mi omogućio novčana primanja za normalan život, pa sam se pre pet do šest meseci odlučila baviti pružanjem seksualnih usluga - kazala je Zagrepčanka pred Prekršajnim sudom u Zadru gde je stigla u februaru, iznajmila stan na poluostrvu pa objavila oglas s kontakt brojevima koje je često menjala.

TOKOM LETA POVEĆAVALA TARIFU

Dnevno je zadovoljavala dvojicu do trojicu muškaraca, a za pola sata seksualnih usluga naplaćivala bi 50 evra. Kada je počela letnja turistička sezona, tarifu je povećala za 27 evra, a u oglasima se predstavljala kao 19-godišnjakinja.

Njoj je sud kao olakšavajuću okolnost uzeo u obzir činjenicu da je priznala krivično delo i što do sada nije bila osuđivana.

(Telegraf.rs/Zadarski.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    20. decembar 2018 | 23:45

    STA PROGANJATE ZENU -PA ZAR HRVATSKA NIJE U EU GDE JE PROSTITUCIJA LEGALIZOVANA????!!! STA ZAR NISTE USVOJILI NEMACKE ZAKONE GDE PROSTITUCIJA CVETA???!!

  • aca

    21. decembar 2018 | 06:53

    Sigurno nije imala coveka pored sebe koji je mogao da zaradi,pa se zena bacila na posao!!!!!!

  • Milojko

    21. decembar 2018 | 19:21

    Ja pola sata dajem dzaba posle naplacujem duplo.🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA