Makedonska opozicija traži šefa stranke preko oglasa: Bilo ko iz naroda ima šansu da postane predsednički kandidat na narednim izborima

Kandidati će biti predstavljeni 16. februara 2019. godine na konvenciji

  • 3

Lider VMRO-DPMNE Hristijan Mickoski najavio je danas da će ta najveća makedonska opoziciona partija najkasnije do 11. januara objaviti oglas preko kojeg će izabrati svog kandidata za predsedničke izbore sledeće godine.

Odluka da se objavi oglas doneta je na sednici Izvršnog komiteta stranke u Prilepu.

Mickoski je rekao da će 16. februara 2019. godine biti održana konvencija na kojoj će biti predstavljeni kandidati.

Kako je prenela agencija MIA, na oglas mogu da se jave svi građani Makedonije koji očekuju i traže podršku VMRO DPMNE na predsedničkim izborima.

- Oglas će trajati desetak dana. Onda, 16. februara na konvenciji VMRO-DPMNE će da izabere predsedničkog kanidata, odnosno kandidata koji će da dobije prodršku na narednim predsedničkim izborima - pojasnio je Mickoski.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @ Kiki

    23. decembar 2018 | 08:40

    Ja sam inače za to da ko prokocka šansu Nikad vuše ne dobije šansu Najviše mrzim preletače i one koji ih primaju Zato bravo za makedoniju

  • Mimi

    23. decembar 2018 | 07:39

    Naša opozicija bi mogla da njihove lidere da po akcijskim cenama. Snizenje 100%.

  • Dragan V

    23. decembar 2018 | 11:55

    Fantasticna ideja.I veoma logicna.Ljudi koji su decenijama na celu stranki,moraju definitivno da se povuku.Novo cisto neinkrimisano lice,odmah u startu ubira simpatije.I jos ako se odluci da nesto kvalitativno uradi onda super.A ako.ne ,brzo i lako ce biti zaboravljen..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA