≫ 

Kad pukne ljubavni trougao: Tri žene čupale, udarale i grebale jedna drugu zbog "Kazanove iz Kočana" (VIDEO)

Žestoki obračun pripadnica „nežnijeg“ pola odvijao se ispred očiju ljubavnika koji je mirno sedeo za stolom i posmatrao tuču

  • 0

Žestoka tuča tri žene izbila je preksinoć u jednom lokalu u gradu Kočani, na istoku Makedonije, a njihovu makljažu, sa zamućenim lokovima, objavila je lokalna Televizija Star iz Štip.

Žene su se pomlatile oko jednog muškarca starog oko 40 godina koji se našao u centru ljubavnog trougla. On je bio u vezi sa gospođom njegovih godina, ali je imao i daleko mlađu ljubavnicu od 25 godina.

Dok je Kazanova iz Kočana sedeo za jednim stolom, prišla mu je žena u beloj majici i počela da se raspravlja sa njim.

Printskrin: Youtube/TV Star

Haos je nastao kada je njegova mlada ljubavnica, zajedno sa njenom krupnom drugaricom napala stariju ženu sa kojom je muškarac bio u ljubavnoj vezi.

Rasprava između žena počela je sa vređanjem i svađom, a završila se čupanjem, udaranjem i grebanjem.

Žestoki obračun pripadnica „nežnijeg“ pola odvijao se ispred očiju ljubavnika koji je mirno sedeo za stolom i posmatrao tuču.

Šta se nakon toga desilo, da li je muškarac odlučio da ostane sa starijom ženom ili sa skoro duplo mlađom devojkom, ostalo je nepoznato.

Ovaj nesvakidašnji slučaj o kome bruji ceo grad potvrdili su i iz policije.

- Dana 23. decembra 2018. godine, u 19,45 časova u Policijsku stanicu Kočani, V.M. ( 48 ) iz Kočana je prijavila da je u Ulici Ohridska, nakon predhone verbalne rsprave došlo do fizičkog obračuna između M.L. ( 44 ) iz Kočana, sa jedne strane i I.P. ( 25 ) iz sela Peklani kod Vinice i A.M. ( 20 ) iz Kočana, sa druge strane. Nakon kompletiranja slučaja, protiv učesnica tuče biće podnete odgovarajuće prijave, saopštili su iz MUP.

VIDEO: Jedan kao Brus Li drugi kao Nurmagomedov, a obojica mrtvi pijani

(Telegraf.rs/D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA