≫ 

Davidova majka puštena na slobodu, policija joj ne dozvoljava da uđe u kuću: Počelo uklanjanje predmeta posvećenih mladiću sa trga (VIDEO)

Pauk je odneo i automobil Davora Dragičevića, koji je nakon njegovog hapšenja dovezen na Trg Krajine

  • 6
Suzana Radanović, David Dragičević Printskrin: Facebook

Suzana Radanović, majka Davida Dragičevića, posle nekoliko sati puštena je na slobodu. Ona je rekla kako joj policija ne dozvoljava da uđe u kuću.

Na Fejsbuk stranici "Pravda za Davida" Radanović je napisala da joj policija ne dozvoljava da uđe u kuću.

Ona je rekla kako policajci nisu imali nalog za pretres.

Radanović je ranije danas privedena u prostorije PU Banjaluka nakon naguravanja jednog muškarca i policije na Trgu Krajine.

Komunalna policija je počela da uklanja predmete koji se nalaze na Trgu Krajine, među kojima su fotografije Davida Dragičevića, pesnica i srce koji su simbol grupe "Pravda za Davida".

Kako je izvestila regionalna N1 tv, improvizovani spomenik Davidu Dragičeviću na Trgu Krajine uklonjen je za desetak minuta.

Okupljeni građani su, kako se navodi, uzvikivali - pravda za Davida.

Građani negoduju, spominju ime Davora Dragičevića, a pored pripadnika policije, pri samom uklananju nije bilo incidenata.

U međuvremenu, oni su napravili novo "Davidovo srce" nekoliko metara od mesta sa kojeg su ranije uklonjeni fotografija, cveće i kip.

Bosanski mediji prenose da je pauk odneo automobil Davora Dragičevića, koji je nakon njegovog hapšenja dovezen na Trg Krajine.

VIDEO: Sukob demonstranata i policije u Banja Luci

VIDEO: Snimak hapšenja čoveka koji se sukobio sa policijom u Banja Luci

VIDEO: Davidova majka postavlja pitanja policajcu, ovaj ćuti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neso

    25. decembar 2018 | 15:08

    Puna podrska policiji Srpske. Zivela Srpska ziveo mup Srpske i Lukac na celu...

  • deda

    25. decembar 2018 | 17:28

    Bravo milicijo, to je trebalo davno da se uradi, pravoslavci pale svijece i ostavlaju cvijece na groblju, a ne na ttgu Krajina, jeli David, narodni heroj, jeli to on zasluzio, ili su politicki pilicari iskoristili njegovog oca i sve ostale, svi su oni placenici stranih sluzbi.

  • Dragan V

    25. decembar 2018 | 19:36

    A istina o Davidu,ili je to za vas potpuno nebitno.Ne daj boze,da vam ode jedna takva mladost zauvek,dali bi i tada sokolio policiju da tuce po narodu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA