≫ 

Davor Dragičević: U nedelju iznosim zahteve, koji moraju biti ispunjeni do 9. januara

Protesti "Pravda za Davida" održavaju se i večeras

  • 31

Protest grupe "Pravda za Davida" održan je i večeras u Banjaluci, a predvodilac šetnje Davor Dragičević, otac ubijenog mladića, najavio je da će u nedelju izneti svoje zahteve, za koje očekuje da budu ispunjeni do 9. januara. 

U večerašnjoj šetnji učestvovalo je oko nekoliko hiljada građana, javljaju mediji, a Davor je na Trg Krajine, gde su se protestanti okupili, stigao sa svećom u ruci.

Protest "Pravda za Davida" Foto: avaz.ba

On obratio se okupljenima, kazavši da će svoje zahteve, koji se moraju da budu ispunjeni do 9. januara, izneti u nedelju u 18 sati. On je, ujedno, najavio da će se na Trg Krajine vratiti i sutra.

- U nedelju ćemo održati veličanstven skup. Pozivam sve da dođu i podrže Davida, Davora, Suzanu i Teodoru. Dođite ovde na trg za mog sina. Imam spisak zahteva - kazao je Dragičević.

Davor Dragičević je došao sa svećom u ruci Foto: avaz.ba

Okupljeni su, kao i juče, krenuli "poslednjim putem Davida", uzvikujući "Pravda, pravda", pa se i zaustavili ispred Elektrotehničkog fakulteta u Banjaluci, gde je studirao nesrećni mladić.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Izgleda da neću daleko stići, jer ja sam samo još jedan pijun u ovoj priči ne idem nigdje načinio sam štetu, jer ja sam samo još jedan klinac u getu... #pravdazadavida #pravdazasvenas@ _hadzickaa_ је поделио/ла објаву дана

Podrška Davoru Dragičeviću danas je upućena i iz Zagreba, Konjica i Novog Sada.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Vecerasnja podrska iz Konjica! <3 ✊✊✊✊✊✊ #pravdazadavida #pravdazadzenana #pravdazasvunasudjecuОбјава коју дели Sara Hindic (@saartje2108) дана

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
#pravdazadavidaОбјава коју дели M.Markovic (@marqovic) дана

VIDEO: Pesme, podignute pesnice i šetnje kao borba za istinu i pravdu

(Telegraf.rs/Avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Muhamed - Zenica

    27. decembar 2018 | 22:04

    Cijeli svijet je imao priliku vidjeti kako nadlezne institucije u oba entteta rade svoj posao kada je Aleksandar Vucic napadnut u Srebrenici. Evo, proslo je vremena, a niko jos ni prstom nije mrdnuo da se nadju krivci, kako u Federaciji, tako isto ni u R.S.-u (Srebrenica pripada R.S. entitetu). E, onda mozete misliti kako je kad obicni gradjanin nastrada. U ovom slucaju su jos od zrtve napravili lopova ! A kad ljudi ustanu protiv korupcije, nepotizma i oligarhije, onda lopovi strase narod "zavjerama" Bakir IzmetBeg je tokom nasih demonstracija 2014 javno gocorio da su "ubaceni srpski elementi iz Srbije" da oslabe nase institucije,i to jos u gradovima gdje su Bosnjaci vecina.Licno sam ucestvovao u demonstracijama u Zenici kad smo se tada obracunavali sa SDA bandom, sve su to bili nasi lokalni gradjani,nikakvi "srpski elementi iz Srbije" E, sad se pokusava servirati slicna "zavjera" i gradjanima R.S-a. Banda je u poitici, banda je u svim institucijama, a odavno je usla i u religiju. Izvinjavam se ako sam nekog uvrijedio, nije mi to bila namjera. Ja to samo tako vidim.

  • Ana

    27. decembar 2018 | 21:24

    Ne brukaj se,a ni sina ne koristi u politicke svrhe.sram te bilo!sad su u srbiji izginula deca na pruzi,pa nisu roditelji ustali da napadaju drzavu,sto nisu stavili rampu.ti mi licis vise na placenika!zali sina dostojanstveno!!!!

  • Vesna Pajic

    27. decembar 2018 | 20:37

    Podrska iz Zagreba - mnogo bitno, ali time je sve receno! On da nekog uslovljava, prodani i izmanipulisani cirkusant! Ne zali on sina nego politizuje smrt rodjenog deteta i za sacicu dolara ispunjava naredbe onih koji bi da uniste Dodika i Republiku Srpsku!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA