≫ 

Oglasio se poslanik iz RS za kojim je raspisana poternica zbog protesta "Pravda za Davida"

Ranije danas je saopšteno da je Policijska uprava Banjaluka pokrenula potragu za pet osoba

  • 12

Nakon što su iz Ministarstva unutrašnjih poslova raspisali poternicu i za PDP-ovim poslanikom Draškom Stanivukovićem, koji je učestvovao na jučerašnjim protestima "Pravda za Davida" koji su trajali i više od dozvoljenog, on je poručio da nema potreba da se poternice raspisuju za poštenim građanima.

- Neka raspisuju potjernice za kriminalcima i ubicama, a ne za poštenim ljudima. Trenutno sam zauzet daljim akrivnostima oko naše borbe pa nemam vremena da razgovaram sa njima, a i previše sam ovih dana, imaju puno mojih izjava - rekao je Stanivuković.

Ranije danas je saopšteno da je Policijska uprava Banjaluka pokrenula potragu za pet osoba.

Policijskoj upravi Banjaluka u međuvremenu se javio Aleksandar Gluvić, član grupe "Pravda za Davida", nezvanično saznaje RTRS i navodi da se on trenutno nalazi na ispitivanju.

Policija u Banjaluci saopštila je da traga za pet osoba iz tog grada zbog sumnje o počinjenim krivičnim delima i prekršajima, a RTRS navodi da je među njima i Davor Dragičević.

Kako je policija saopštila, policijski službenici preduzeće sve mere i radnje na pronalasku tih lica i dokumentovanju počinjenih krivičnih dela i prekršaja.

VIDEO: Policija privodi Stanivukovića:

(Telegraf.rs/Srpska info/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan V

    31. decembar 2018 | 18:49

    Nemoj Mile matere ti..nemoj hapsiti posten svet.Izadji kao Predsednik RS,i reci ljudima istinu o ubistvu mladica.Ili daj bar neku relevantnu informaciju..To svi ocekuju..

  • nena ch.

    31. decembar 2018 | 18:14

    Sve u zatvor. Sramota najsrozija kazna..

  • ljubica

    31. decembar 2018 | 18:16

    Hapsi policijo ludake!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA