≫ 

Poslanik Republike Srpske uhapšen ispred crkve nakon što je zapalio sveću Davidu Dragičeviću (FOTO)

Za njim je u nedelju raspisana poternica

  • 15

Draško Stanivuković, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, za kojim je u nedelju raspisana poternica, uhapšen je večeras u Banjaluci, prenosi TV N1.

Klix.ba navodi da je on uhapšen pošto je zajedno s majkom nesrećno nastradalog mladića Davida Dragičevića Suzanom Radanović i građanima Banjaluke u Sabornom hramu Hrista Spasitelja zapalio sveću.

Foto: M.D./Klix.ba

Stanivuković je prošle sedmice tokom protesta u Banjaluci uhapšen dvaput, a nakon puštanja na slobodu, u nekoliko navrata se obratio javnosti putem društvenih mreža.

Foto: M.D./Klix.ba

O navodima da je tokom nedavnih protesta u Banjaluci predlagao da se izvrši državni udar, rekao je kako je reč o kleveti i da će podići tužbu zbog ovih navoda.

Foto: M.D./Klix.ba

(Telegraf.rs/ Foto: Klix)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рафаил

    1. januar 2019 | 20:01

    Мали глумац сада злоупотребљава и Цркву у својој филмској режији и самопромоцији у изигравању борца за правду зард својиx политичкиx амбиција.

  • Косингас

    1. januar 2019 | 19:37

    Тачно се по извештавању медија види (а готово сви су из Сарајева и Загрева) ко стоји иза целе приче, односно да се иза свега ваља рушење Републике Српске.

  • Aca

    1. januar 2019 | 19:11

    Ovaj mali je prvrsio svaku meru covek otvoreno preti drzavi misli da ce ga ooslanicki imunitet spasti od svega!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA