Davor Dragičević pregovara o predaji, majka ubijenog Davida preti tužbama protiv institucija

Situacija u Banjaluci se ne smiruje

  • 31

Advokat Davora Dragičevića u poslednja 24 časa dva puta je zvao Okružno tužilaštvo Banjaluka i dežurnog okružnog tužioca i pregovarao o predaji njegovog klijenta, prenosi RTRS. On je, kako se navodi, pozive uputio i juče i danas.

Dragičevič je kao jedini uslov postavio taj da mu ne bude određen pritvor, a MUP, kako RTRS navodi pozivajući se na nezvanična saznanja, ne želi da pregovara o njegovim uslovima.

RTRS takođe saznaje da je Policijska uprava Banjaluka Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci podnela izveštaj o počinjenim krivičnim delima protiv Davora Dragičevića i još četiri lica.

Nije poznato gde se trenutno nalazi Davor Dragičević, otac nesrećno stradalog mladića, za kojim policija traga, a koji je poslednji put viđen na protestima 30. decembra.

Suzana Radanović, majka nesrećno nastradalog Davida Dragičevića, tvrdi da ne zna gde se nalazi Davor Dragićević.

Suzana Radanović, Printskrin: TelegrafTV

Ona je izjavila večeras da nije prijavila nestanak Davidovog oca, Davora, o kojem, kaže, već dva dana nema nikakvih informacija.

- Kome da prijavim nestanak, policija kaže da ga traži. Prijavila sam nestanak deteta pa sam ga našla mrtvog - rekla je Radanović.

Ona je istovremeno obraćajući se ispred sabornog hrama Hrista Spasitelja u Banjaluci gde je zajedno sa okupljenim građanima zapalila sveću za svog sina, rekla da će podneti tužbu protiv grada i MUP-a Republike Srpske, prenosi Klix.ba.

- Ja ću sutra s advokatima da podnesem tužbu protiv grada zato što niko nije bio siguran kada je moj sin otet. Tužba će biti i protiv MUP-a RS-a jer su 25. decembra bez naloga došli u moju kuću. Tri sata nisu dali da priđm deci. Deca su pretrpela šok. Mlađe dete je hrvatski državljanin i Konzulat Hrvatske je obavešten - kazala je Radanović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @ Kiki

    1. januar 2019 | 21:29

    Pominju neka krivična dela Pa ako je u nekoj državi borba za istinu i pravdu Borba za svoje dete krivično delo E onda po meni ni ta država nije dostojna svojih građana Zato nas je sve manje, jer smo sami sebi najveći neprijatelji Netreba nama neprijatelj jer smo sami sebi najveći neprijatelji

  • mile

    1. januar 2019 | 23:30

    Ja ne kapiram ovu zenu. Ona je tog malog ostavila kad mu je najvise trebala, tada nije imala vremena za njega, a sad ima vremena da protestvuje! Njime se niko nije bavio kad je trebalo da ga vaspitava i nauci da ne postane narkoman i lopov. Da su ga sve to na vreme naucili do svega ovoga ne bi doslo

  • Dale

    1. januar 2019 | 21:50

    Nikakav dogovor ne dolazi u obzir! Hapsi i zatvaraj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA