≫ 

Sahranjen Miloš Ostojić koji je likvidiran u sačekuši: U velikoj i tužnoj povorci šaputalo se o detaljima ubistva sina lokalnog biznismena

Građani su u povorci u neverici komentarisali ubistvo mladića koji je kako kažu bio uzoran momak

  • 4
Foto: M.Živojević/Faktor.ba

Porodica, prijatelji i poznanici kao i mnogi građani Istočnog Sarajeva oprostili su se danas od ubijenog mladića Miloša Ostojića (30) na groblju Vranješ.

Dvadesetdevetogodišnji Miloš Ostojić ubijen je u utork uveče u Istočnom Sarajevu.

Građani su u velikoj tužnoj povorci pri njegovom poslednjem ispraćaju u neverici komentarisali ubistvo mladića koji je kako kažu bio uzoran momak, ponos svojih roditelja i uvek spreman da pomogne.

Ostojić, koji je sin poznatog i uglednog biznismena upucan je sa tri hica kod kluba "Sparta“ koji je u njegovom vlasništvu. Od povreda je ubrzo preminuo, a policija još traga za ubicom.

Miloš Ostojić je automobilom stigao u Karađorđevu ulicu pred klub Sparta.

Foto: M.Živojević/Faktor.ba

Nepoznati počinilac nešto iza 23 sata pucao je na nladića koji je zadobio teške telesne povrede nakon čega je prevezen u Bolnicu Kasindo gde je i preminuo.

- Na osnovu pregleda rana videlo se da se radi o tri prostrelne rane u predelu karlice i prepona, koje su najverovatnije dobijene vatrenim oružjem. Pokušalo se sa reanimacijom, pacijent je prebačen na intenzivnu negu. Tu je urađena kardio-pulmunalna reanimacija, međutim, nije dala rezultate - kazao je Dalibor Bošković, portparol Bolnice Kasindo, prenosi N1.

Slučaj je okarakterisan kao teško ubistvo zbog čega je istragu preuzela Uprava za teški kriminal MUP-a RS i republički tužilac.

Tokom dana privedeno je više osoba koje se dovode u vezu sa ovim krivičnim delom.

Na području Istočnog Novog Sarajeva je sutradan nađeno i zapaljeno putničko motorno vozilo Golf 5 koje se dovodi u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog dela.

Zatim je kod zgrade Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Sarajevu danas su uhapšeni mladić i devojka u automobilu nikšićkih registarskih tablica.

U Karađorđevoj ulici, gde se desilo ubistvo, uglavnom je tišina.

Građani ništa nisu čuli ili su mislili su da su u pitanju bila pirotehnička sredstva.

- Nisam bio ovde sinoć. Evo sada sam došao - kaže jedan od stanara Karađorđeve ulice, prenosi N1.

Načelnik Istočnog Novog Sarajeva Ljubiša Ćosić, na čijem se području dogodilo ubistvo, pozvau je MUP da otkrije ubice.

- Mislim da je ovo krajnji momenat da Policija RS počne da radi svoj posao kako treba. Ja nisam nikada sumnjao u aktivnosti MUP-a, ali radi se o tački koja mora biti rešena - poručio je Ćosić.

On je rekao da je Miloš Ostojić, sin jednog od najuspješnijih biznismena sa prostora Istočnog Sarajeva koji je mnogo pomagao lokalnoj zajednici

Foto: Privatna arhiva

Desetine lica sa raznih lokacija koja su juče priveli pripadnici MUP-a RS, a koja se mogu dovesti u vezu sa ubistvom Miloša Ostojića, ispitana su te su nakon saslušanja svi pušteni, saznaju “Nezavisne”.

VIDEO: Osuđenik KPZ Niš ubijen usred bela dana tokom obavljanja javnih radova

(Telegraf.rs/Foto:Faktor.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    3. januar 2019 | 19:23

    Kako da verujem kakav je bio decko kad za svakog isto govore kad je mrtav. Svi su bili uzorni momci, ljudine itd itd...

  • Lukavica

    3. januar 2019 | 19:02

    Bog dušu da prosti ovom čestitom i časnom momku ! Ovo nije tragično samo za Ist. Sarajevo ovo je tragedija Republike Srpske i Srbije. Divan momak ! Čestita i časna porodica, oni ovo nisu zaslužili !

  • Ilidza

    4. januar 2019 | 03:56

    Plasim se da ce se ovo resiti kao i ubistva Davida, Dzenana, Nikole i mnogih drugih. Saucesce porodici !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA