Drama u Banjaluci: Voz iskočio iz šina, povređen mašinovođa (FOTO)

Putnički voz je naleteo na veliki snežni nanos i odron na pruzi

  • 1

Mašinovođa putničkog voza na relaciji Doboj - Banjaluka povređen je kada je usled snežnog nanosa i odrona došlo do iskakanja lokomotive i putničkog vagona iz šina na delu pruge između staničnih mesta Šnjegotina i Jošavka, saopšteno je iz "Železnica Republike Srpske".

Putnički voz je naleteo na veliki snežni nanos i odron na pruzi sinoć, preneo je Klix.ba.

Povređeni mašinovođa odmah je ambulantnim kolima hitne pomoći prevezen u Klinički centar u Banjaluci, gde je utvrđena povreda glave i lica, nakon čega je upućen na operacioni zahvat na licu, saopštili su iz Željeznica Srpske.

Foto: Printskrin/rtrs.tv

Na lice mesta odmah su izašli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Komisija za vanredne događaje Željeznica Republike Srpske kao i drugi nadležni ispred ŽRS.

Sve stručne ekipe "Železnica Republike Srpske" su intenzivno radile na uklanjanju odrona čija je količina bila preko 50 kubika.

Dok traju radovi na uspostavljanju železničkog saobraćaja, "Železnice Republike Srpske" su organizovale prevoz za sve putnike.

(Telegraf.rs/RTRS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kiza

    6. januar 2019 | 14:15

    Od kako je Dodik na vlasti u RS-u non stop neke vanredne situacije i dogadjaji. Da nisu moz, da englezi nabacali sneg na sine. Mogu reci da to izgleda bolje rade od rusenja Republike Srpske

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA