Krvavi pir u Hrvatskoj na Badnji dan: Pobio pola familije, pa otišao na kafu i ćaskao sa prolaznicima. Onda se ubio (VIDEO)

Ubistvo se desilo kod Zadra

  • 1

Jedan muškarac u Hrvatskoj hladnim oružjem ubio je svoju sestru i nećaka, a potom presudio još jednoj osobi, da bi kasnije počinio samoubistvo.

Zločin se dogodio u mestu Sukošan kod Zadra. Iz zadarske policije potvrdili su za "Večernji list" da su u Sukošanu pronađena tela tri osobe: dve ženske i jedna mlađa muška.

- U 12.56 sati policija je primila dojavu da se u Sukošanu u Ulici Mladena Veleslavića, na kućnom broju 16 nalazi mrtvo telo ženske osobe. Na mestu događaja pronađena su tela muškarca (37) i dve žene: jedne koja ima 64 godine i druge koja ima 81. Utvrđeno je da je kod svih smrt nastupila nasilnim putem.

- U polju iznad Sukošana pronađen je i mrtav muškarac za kojeg policija s velikom verovatnoćom sumnja da je počinitelj ovog zločina. Događaj je prijavio meštanin Sukošana. Osobe su bile rodbinski povezane, a uviđaj bi trebalo da pokaže da li se radi o hladnom ili vatrenom oružju - rekao je Bore Mršić, rukovodilac službe kriminalističke policije u PU zadarskoj.

Foto: Wikipedia/Suradnik13

- Porodična tragedija, starija osoba je ubica. Poznajem ih, normalna porodica kada ih vidite, ali očito je bilo imovinsko-pravnih problema. Čuo sam i ja da je ubica otišao na kafu i nakon toga nazvao suseda i rekao šta je učinio - rekao je komšija ubijenih.

Iz policije potvrđuju navode da je osumnjičena osoba u rodbinskom srodstvu s jednom ženskom osobom i mlađom muškom osobom.

Od suseda i policije Večernji list saznaje da je ubica počinio samoubistvo u polju iznad Sukošana. Njegovo telo pronašao je meštanin dok je šetao psa. Komšije koje su ga videle odmah nakon ubistva su rekle da se u njegovom ponašanju nije moglo videti da je počinio trostruko ubistvo.

Jedan od komšija rekao je da mu se čak i obratio i da mu je ubica rekao da je "danas hladnije nego prethodnih dana", a potom je otišao u susedni kafić. Celo mesto šokirano je tragedijom koja je zavila Sukošan u crno.

(Telegraf.rs/Večernji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA