≫ 

Oglasio se Davor Dragičević i čestitao Božić svima koji slave: Mogu me ubiti, ako mi se nešto dogodi, znaćete ko su krivci

Posle 7 dana otkako niko ne zna gde je i da li je dobro, oglasio se otac preminulog Davida Dragičevića

  • 69
Davor Dragičević Foto: Printskrin Facebook/Pravda za Davida

Nakon što se od početka ove godine nije pojavljivao, niti je iko znao gde je, na Fejsbuk grupi "Pravda za Davida" oglasio se Davor Dragičević sa nepoznate lokacije. Video je postavila majka tragično nastradalog Davida.

Davor je ovo obraćanje iskoristio da se zahvali svima koji su uz njega, koji mu pružaju podršku. Čestitao je Božić svima koji danas slave ovaj hrišćanski praznik, a još jednom je poručio da traži da se slučaj njegovog ubijenog sina Davida prebaci u Tužilaštvo BiH.

Davor ne odustaje od pokreta "Pravda za Davida"; Foto: avaz.ba

- Još uvek sam zdrav, pri zdravom razumu nisu uspeli da me likvidiraju. Mogu me fizički ubiti, ali ono što mi nikad neće uzeti to je istina i pravda za Davida. Celi fokus su hteli da skrenu sa istrage ko je ubio Davida Dragičevića, a to je osnovno što nam u ovom trenutku treba. Ko je ubio Davida Dragičevića, recite da znamo. Zato je jedini zahtev da se predmet prebaci na Državno tužilaštvo. Nijednu grešku, ništa nismo uradili tokom ovih 10 meseci. Ako mi se nešto desi, zna se ko je kriv - poručio je Davor i dodao:

Davor je nestao 31. decembra; Printsrkin: Youtube/BN TV

- Nemojte, ljudi, sebi ništa zameriti, oni bi ovo uradili i da nismo bili na ulici. Hapsili bi, tukli i pretili smrću. I da se nismo nigde okupili, oni više nemaju gde. Dokazi postoje. Pitanje za sve roditelje i one koji me podržavaju i ne podržavaju, evo zašto želim da se slučaj prebaci na Državno tužilaštvo. Zamislite da vam se dete razboli, a nemate se kome obratiti. Hoćete li ostaviti dete institucijama ove države ili ćete dete poslati u inostranstvo. Ja od ovog nemam više šta da očekujem, mogu me ubiti i to je jedino. Ako mi se šta dogodi zna se ko su krivci - rekao je Davor u obraćanju i ponovio imena državnog vrha koja je već ranije pominjao u svojim izlaganjima.

Podsetimo, Davor Dragičević je od 31. decembra u bekvstvu i za njim traga policija. Opširnije o tome ovde.

VIDEO: Pesme, podignute pesnice i šetnje kao borba za istinu i pravdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majevica VRS

    7. januar 2019 | 14:23

    Davore uz tebe smo ! Pravda za Davida, neka uhapse ubice i protesta nece biti kao sto si im i rekao a ne da izmisljaju neka rusenja i toplu vodu kako bi ubice ostale nekaznjene.

  • Giks

    7. januar 2019 | 14:22

    Covece mani se protesta po ulici jer opizicija trazi razlog da izadje I pravi haos. Od svih izaslih pravi prijatelji su ti samo rodbina I prijatelji, ali tu ima I ljudi za koje verujem da ih je bas briga za tebe I tvog sina. Od mene iskreno saucesce I zelja da sto pre pronadjes ubice sina.

  • R. S Veteran

    7. januar 2019 | 14:13

    Pravda za svu ubijenu decu i za ovog oca koji je ratni vojni invalid vojske Repulike Srbske.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA