≫ 

Muškarac brutalno unakazio devojku u toaletu sarajevskog kluba: Ljudi prolazili i gledali ovaj horor, a onda se na vratima pojavio brat MMA borca (VIDEO)

Devojka nije htela da tuži nasilnika

  • 29

Pre nekoliko dana region je obišao snimak nadzorne kamere iz diskoteke u Sarajevu na kojem se vidi kako je poznati MMA borac Denis Stojnić pretukao nasilnika koji je napao devojku. Sada se pojavio još jedan snimak, ali je na njemu "u glavnoj ulozi" Stojnićev brat Dado.

- Pogledajte kako je brat Denisa Stojnića "naružio" momka koji je prethodno brutalno istukao svoju devojku u toaletu - piše u opisu snimka koji je objavljen na Fejsbuk stranici Crna hronika BiH.

Kako se navodi, snimak je nastao 2016. godine u Tesla klubu, nakon što je jedan momak tukao svoju ljubomornu devojku u toaletu.

Tada je u pomoć napadnutoj devojci pritrčao njegov brat, Dado Stojnić. Snimak ovog napada Stojnić je dostavio portalu Crna hronika BiH.

- Tukao je svoju devojku, neki gosti su samo izlazili iz toaleta i niko nije priskočio u pomoć osim moga brata Dade Stojnića. To je bilo 2016.godine. Dado je zaustavio nasilnika i zvao policiju, ali devojka nažalost nije htela da tereti nasilnika - rekao je Stojnić.

VIDEO: Kako je MMA borac Denis Stojnić pretukao nasilnika koji je napao devojku

(Telegraf.rs/Crna-hronika.info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    8. januar 2019 | 14:36

    Evo zasto ja nikada ne pomazem u takvim situacijama - na ulici mrtva pijana budala samara devojku, ona vrsiti. Ja prilazim, zaustavljam ga sa tri jaka udarca, u tom trenutku dolazi policija i privodi nas sve. Devojka daje iskaz kako su se svadjali ali nista strasno, no eto zli ja sam pretukao njega i - NJU!!! Dve godine uslovno sam.dobio i zarekao se u crkvi da nikada vise nista pomagati necu.

  • Bg

    8. januar 2019 | 13:18

    Neka ga je pretukao, bravo za tog momka. Kreten koji bije devojku je dobio sta zasluzuje. A ovi sto su izasli i nisu hteli da joj pomognu i da ga zaustave su najvece shonjare.

  • Ivan

    8. januar 2019 | 14:46

    Malo je batina dobio. Trebali su da ga utabaju sa plocicama u toaletu. Ko zna koliko je unakazio devojku kad se onaj momak isprepadao kad je video u kakvom je stanju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA