≫ 

Pekar koji je u kući zatekao suprugu sa autolimarom, tvrdi: Nisam ga ubio! Bili smo kao braća

Trnčiću je određen jednomesečni pritvor

  • 0
Bosanska federalna policija, Bosna, Sarajevo Foto: Marko Jovanović

Kemalu Trnčiću zvanom Kemo (41) iz Prijepolja, pekaru sa boravištem u Sarajevu u utorak je određen jednomesečni pritvor, javlja Dnevni avaz.

Trnčiću  se na teret stavlja krivično delo izazivanje opšte opasnosti, a pritvor je zatražen zbog opasnosti da bi puštanjem na slobodu mogao da utiče na svedoke, kao i  zbog opasnosti od bekstva.

Policija još istražuje smrt Kemalovog komšije, gluvonemog autolimara, koji je pronađen mrtav u pekarovom dvorištu sa ranama iz vatrenog oružja.

Sumnjaju da je pekar s više metaka ubio svog suseda Mermina Kovačevića zvanog Braco kojeg je zatekao u kući sa svojom nevenčanom suprugom Amelom Muhović.

Ona i pekar su policiji sve prijavili kao samoubistvo, ali policija nije poverovala u njihovu priču jer je autolimar navodno imao više prostrelnih rana.

Osumnjičeni pekar je na saslušanju tvrdio kako nije ubio autolimara jer su bili kao braća.

Nakon ispitivanja, tužiteljstvo je zatražilo pritvor za pekara, a Amela je puštena na slobodu.

U dvorištu kuće na Ilidži u kojoj se dogodio zločin, u društvu Kovačevića, ispalio je više metaka iz puške i pištolja. I iz iskaza nevenčane supruge proizlazi da je osumnjičeni počinio delo – rekao je tužilac Mirza Mutevelić, piše Dnevni avaz.

Braco je sa suprugom živeo u takozvanim socijalnim zgradama nedaleko od mesta zločina, dok mu sin sa snajom i decom žive u kući prekoputa Kemala Trnčića. Svi su, osim maloletne dece njegovog sina, gluvonemi.

VIDEO: Uhapšen čovek osumnjičen za ubistvo

(Telegraf.rs/Avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA