Monstrum koji je unakazio od batina devojku u Zadru osuđen na pet godina robije: Udarao je divljački rukama i nogama u sred kafića

"Daruvarac" je presudu mirno saslušao. Kad je sudija pročitala gledao je u pod, a potom je seo na stolicu

  • 13

Darko Kovačević "Daruvarac" osuđen je na pet godina zatvora. On je optužen da je u kafiću u Zadru krvnički pretukao bivšu devojku (18).

Kovačević je osuđen na četiri godine i šest meseci za tešku telesnu povredu. Dobio je i deset meseci zbog pretnje. Sudija mu je zbog toga dala jedinstvenu kaznu od pet godina zatvora.

Daruvarac je poznat po Zadru kao opasan momak Foto: Facebook/Darko Kovačević - Daruvarac

Presudu mu je pročitala sudija Mitra Meštrović.

- U ime Republike Hrvatske danas objavljujem i donosim sledeću presudu vezanu za okrivljenog Darka Kovačevića.

Proglašavam ga krivim što je dana 28. maja 2018. godine u Zadru, u kafe-baru "Čil aut", oštećenoj Loreni Gurlici sa kojom je bio povremenoj vezi u cilju da je zaplaši, jer je u navedeni kafe-bar doneo ručnu bombu, zapretio rečima: "Ako me prijaviš policiji, 20 godina ću biti u zatvoru, ali kada izađem ubiću tebe i tvoju porodicu - a što je kod oštećene izazvalo strah za nju i porodicu.

Dana 13. jun 2018. godine oko 21 sat, kad je oštećena došla u isti kafe-bar bez povoda ju je udario glavom u potiljak.

Devojka je pretrpela stravične povrede Foto: Instagram

Zatim je za njom otišao u WC optuživši je da ga vara, opalio joj je dva do tri šamara, a potom je u nameri da je teško povredi počeo udarati šakama po glavi. Kad je u wc ušao Ante Kokić i rekao: "Nemoj je toliko tući, ubićeš je", istom je odgovorio "To i želim".

U jednom trenutku Lorena je pobegla u drugi wc. Ponovo je ušao za njom i ponovo je počeo da je tuče šakama u glavu, a u jednom trenutku je uhvatio za glavu i sa njom dva, tri puta udario u umivaonik, zbog čega je oštećena Lorena pobegla u unutrašnjost kafe-bara, gde ju je okrivljeni bez povoda i uz prisutnost drugih osoba hvatao za kosu, bacao na pod, a potom je i udarao otvorenim dlanovima i zatvorenim šakama, kao i nogama u telo i glavu, zbog čega je oštećena Lorena Gurlica zadobila teške telesne povrede.

Osuđen je zbog pretnji i zbog teških povreda koje je na naneo devojci Foto: Facebook/Darko Kovačević-Daruvarac

Što se tiče dela i kazni, kazne su sledeće: za tešku telesnu povredu kazna vam je ukupno četiri godine i šest meseci, a za pretnju šest meseci. Ukupno pet godina zatvora - rekla je sudija.

"Daruvarac" je presudu mirno saslušao. Kad je sudija pročitala gledao je u pod, a potom je seo na stolicu.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aloo

    10. januar 2019 | 16:04

    Trebalo je da dobije 30! Vidi se da je teški džiber

  • Pele

    10. januar 2019 | 16:12

    Malo. Ta bitanga ne sme da bude na slobodi. Nadam se da ce se u zatviru naci neko da ga presliša i opameti, jet taj se nece smiriti.

  • marko

    10. januar 2019 | 15:10

    Devojke vole opasne momke, bitne u drustvu😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA