≫ 

Kada vidite Đakićevu nacističku tetovažu, njegova čestitka za Božić sa ustašom koji drži odrubljenu glavu Srbina postaće mnogo jasnija

Zbog jakne koju je Đakićev sin nosio nije se moglo videti da čudovište s tetovaže na glavi ima kapu nacističkog vojnika

  • 36

Sin moćnog HDZ-ovog poslanika Josipa Đakića, Ivan Đakić, koji je na Fejsbuku objavio odvratnu sliku ustaše koji drži odrubljenu glavu Srbina, u sredu je pušten na slobodu.

Sud u Bjelovaru ga je pustio iako je pravobranilaštvo tražilo da se Đakiću mlađem odredi jednomesečni pritvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela javnog podsticanja na nasilje i mržnju, piše Index.hr. 

Đakićeva tetovaža, Foto: Index.hr

Đakić na šaci ima tetovažu nacističkog oficira

Dok je izlazio iz zgrade suda i davao izjavu novinarima u kojoj je za sve pokušao okriviti medije, na ruci, tačnije na nadlaktici, mogla se primetiti tetovaža čudovišta. Ipak, zbog jakne koju je Đakićev sin nosio nije se moglo videti da čudovište s tetovaže na glavi ima kapu nacističkog vojnika.

Index je objavio fotografiju sa Đakićevog, sada zaključanog, Instagram profila na kojoj se jasno vidi da lik s tetovaže ima kapu nacističkog SS-ovca.

Đakićeva "čestitka", Printskin

Zloglasna nacistička organizacija

SS ili Schutzstaffel bila je jedna od nacističkih organizacija. Počela je od paravojne jedinice, a izrasla je u veliku organizaciju s milionima pripadnika. U početku je SS služio kao pretorijanska garda Hitleru, a kasnije je dobio i svoju oružanu granu pod nazivom Waffen SS.

Đakić se fotografijom, verovatno iz salona za tetoviranje, na Instagramu pohvalio 12. decembra. 

- Viši nivo - napisao mu je jedan od pratitelja, na što mu je Đakić junior odgovorio "daa".

Ivan Đakić ima 22 godine i već je vlasnik hotela, Foto: Facebook/ Ivan Đakić

Skrivao nacističku kapu na tetovaži

Ipak, čini se da je po izlasku iz suda pazio da jakna ne otkrije deo tetovaže na kom se nalazi nacistička kapa. Index je pokušao da dobije Ivana Đakića kako bi ga pitao zašto je tetovirao kapu nacističkog vojnika, ali je isključio mobilni telefon.

Nazvali su i njegovog oca, HDZ-ovog poslanika Josipa Đakića, koji im je i pre nego što su mu do kraja uspeli postaviti pitanje sada već tradicionalno prekinuo vezu.

VIDEO: Ustaški simboli u srcu Šumadije

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    11. januar 2019 | 21:23

    Momak pomracene svesti,ogranicenog uma,nerazvijenih sposobnosti,dijagnozu mozeti iz toga i sami zakljuciti!

  • Lila

    11. januar 2019 | 21:23

    Hrvate od malena truju mrznjom prema Srbima. Od davnina Hrvati su mrzeli Srbe,a danas nas otvoreno vredjaju na nacionalnoj osnovi. Zasto dolaze u Srbiju,da prisperiraju i uzmu pare od Srba. E a nasi idu na nihove koncerte.

  • Еро са онога света

    12. januar 2019 | 00:21

    Дечко је тешки псиxопата и умоболац без икаквиx индиција да ће се икада излечити.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA