Krvavi okršaj u gimnaziji u Tuzli: Profesor engleskog napao macolom direktorku i školskog pedagoga, čistačica uspela da pobegne

Povređene žene su nakon operacije u stabilnom stanju

  • 2

Fuad Isabegović, profesor engleskog jezika u Gimnaziji „Ismet Mujezinović“ u Tuzli koji je juče fizički napao direktorku i pedagoga škole Almu Mujkanović i Nuru Ćosićkić te im naneo teške telesne povrede, nalazi se u prostorijama policije.

- U ovom slučaju odrediće se pritvor. Kad će biti doveden u Tužilaštvo, ne možemo precizirati - kažu iz policije.

Povređene Mujkanović i Ćosićkić, su prema informacijama iz bolnice, nakon obavljene operacije u stabilnom stanju, piše Dnevni Avaz.

- Pacijentkinje se nalaze na Odeljenju Klinike za neurohirurgiju, trenutno su obe svesne, komunikativne i van životne opasnosti - izjavili su iz bolnice za Dnevni Avaz.

Prema informacijama članova porodice, incident se dogodio u vreme sednice disciplinske komisije škole, gde se odlučivalo po prijavama protiv profesora Isabegovića.

- Isabegović je uleteo u kancelariju, zatvorio vrata i počeo da udara direktorku macolom teškom nekoliko kilograma. Ona je počela da vrišti te je sve čula čistačica u školi, koja je uspela da provali vrata kako bi pomogla direktorki. Kako je video ovu ženu na vratima, još više je počeo da udara direktorku, a onda je potrčao i za čistačicom. Vrisak je čula pedagog Nura, istrčala je kako bi pomogla, ali je onda Isabegović i nju oborio na pod i počeo da je udara. Utrčao je zatim jedan od kolega i uspeo da ga savlada - kazala je jedna od ćerke direktorke Mujkanović.

Mujkanović i Ćosićkić dobile su teške povrede lobanje, lomove ekstremiteta, udarce po leđima i grudnom košu.

(Telegraf.rs/Avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA