Uhapšen mladić (24) osumnjičen da je na spomenik Tuđmanu nacrtao srp i čekić (FOTO) (VIDEO)

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predat pritvorskom nadzorniku, a poseban izveštaj dostavljen je nadležnom državnom tužilaštvu

  • 3

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio krivično delo "Oštećenje tuđe stvari".

Zahvaljujući saradnji s građanima, a ujedno kvalitetnim i korisnim informacijama koje je policija nakon objavljene fotografije mogućeg počinilaca na veb stranicama Policijske uprave zagrebačke dobila, sprovedeno je i dovršeno navedeno kriminalističko istraživanje, izvestili su iz PU zagrebačke.

Sumnja se da je 5. januara 2019. godine oko 23.55 sati došao do Ulice hrvatske bratske zajednice, sprejem crne boje koji je doneo sa sobom, na postolju spomenika "Franjo Tuđman - prvi hrvatski predsednik" nacrtao grafit i otišao.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predat pritvorskom nadzorniku, a poseban izveštaj dostavljen je nadležnom državnom tužilaštvu.

(Telegraf.rs/Vecernji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA