"Ovo može samo naopak i bolestan um da uradi": Pupovac će tužiti hrvatski nedeljnik zbog naslovne strane sa odsečenom glavom i krvavim nožem

Ova naslovnica je izazvala pravu buru u javnosti

  • 2

Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) i poslanik u hrvatskom Saboru Milorad Pupovac izjavio je da će tužiti "Hrvatski tjednik" koji je u poslednjem broju na naslovnoj strani prikazao Pupovca koji u ruci drži krvavi nož i glavu hrvatskog doktora Ivana Šretera, preneo je N1.

Na naslovnici stranici pisalo "Jeziva istina: Hoće li glavni državni advokat nakon skoro 30 godina pozvati Milorada Pupovca da objasni svoju ulogu u ubistvu dr. Ivana Šretera".

Ova naslovnica je izazvala pravu buru u javnosti Foto: Telegraf, Facebook/Ivica Marijačić

- Mene da dovodi u vezu s ubistvom nekoga, da sam nekom dlaku s glave skinuo... to može samo naopak i bolestan um da uradi. Ovo je stvar zbog koje je moguće pokrenuti tužbu i budući da je utuživa tako će biti od mene tretirana.

Oni koji misle da se mogu pozivati na satiru i raditi ovakve stvari, jednom za svaga će naučiti i suci i istražni organi razliku između te dvije stvari - kazao je Pupovac u saboru komentaruišući naslovnu stranu "Hrvatskog tjednika".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    18. januar 2019 | 15:56

    Jos samo da se sudi u Ljubljani ili Cirihu pa bi mogli ocekivati da te novine stave kljuc u bravu! Jer Hrvati Hrvatima za ovakve stvari ne sude!?!?

  • Rodjo

    18. januar 2019 | 22:40

    Ustase su ustase, sta od njih ocekivat kad su prodali narod zbog fasizma i Hitlera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA