Uznemirujući snimak zlostavljanja mačke u Splitu: Maloletnik se smeje dok šutira izmučenu životinju, a ona jadna leti nekoliko metara uvis (VIDEO)

Na snimku se vidi kako dečak prvi put šutira mačku, ali mu to očigledno nije bilo dovoljno, pa je odvodi na veću i čistiju betonsku površinu

  • 10

Na Fejsbuk stranici Pokreta Levijatan, koji se bori za prava životinja, objavljen je uznemirujući video koji navodno prikazuje dečaka kako nogom šutira mačku.

- Split, maloletna osoba, inicijali poznati i slučaj će biti prijavljen u toku dana nadležnoj službi u Hrvatskoj - stoji u današnjoj objavi ove organizacije na Fejsbuku.

Na snimku se vidi kako dečak prvi put šutira mačku, ali mu to očigledno nije bilo dovoljno, pa je odvodi na veću i čistiju betonsku površinu.

Tada izmučenu, vidno mršavu životinju "postavlja" ponovo i šutira je toliko jako i visoko da njeno telo na trenutak ispada iz kadra.

Najtužniji momenat je zvuk koji se čuje sve vreme snimka, a to je smeh. Oni se izvodeći (misli se na onoga koji šutira i drugog koji snima) ovaj gnusan čin smeju i zabavljaju.

Brojni zgroženi korisnici osudili su postupak maloletne osobe na snimku, a mnogi od njih su nasilnom dečaku uputili uvrede i pretnje.

- Da si moj, ne bi ti trebao Levijatan. Odgovarao bi i pred zakonom i meni. Ovo drugo bi ti teže palo - napisala je jedna korisnica.

Drugi su pak odgovornost stavljali na roditelje, koji svoje dete nisu vaspitali da voli sva živa bića, aludirajući da bi danas-sutra taj isti nasilnik mogao maltretirati drugo dete, muškarca, ženu.

Pojedini su pozivali Splićane da saznaju identitet osobe, pa da se lično izbore za pravdu. Kako je Levijatan u svojoj objavi napisao, inicijali su poznati, a na utvrđivanju potpunih podataka i sprovođenju sankcija radi hrvatska policija.

Video zlostavljanja mačke možete pogledati ovde.

(Telegraf.rs/Večernji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tihomir

    18. januar 2019 | 23:36

    Ne samo da je maloletan već je, reklo bi se , i malouman.

  • Yoyo

    19. januar 2019 | 08:56

    Mozeli ga neko malo sutirati u glavu samo da osjeti mozda bi malo doso do razmisljanja da netreba zlo ciniti drugima i zivotinjama!

  • psy

    19. januar 2019 | 09:02

    Psihopata na vidiku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA