≫ 

Da li je ovo najsramnije plivanje za časni krst? Dva momka u Srebrenici "kao Čavić i Felps", zamalo su se potukli pred ciljem! (VIDEO)

Bilo je i onih koji su imali radikalnije predloge za ovog čoveka koji je želeo pobedu po svaku cenu, "kolji ga odmah tu u vodi"

  • 31

Svi pravoslavni vernici danas obeležavaju Bogojavljenje, a oni koji su želeli da imaju blagorodnu i srećnu godinu, učestvovali su u plivanju za časni krst. Iako bi, kako i sama reč kaže, sve trebalo da protekne fer i časno, da najbolji pobedi, to se u Srebrenici nije dogodilo.

Naime, na Fejsbuku se pojavio snimak koji je prenerazio sve - dvojica momaka umalo se nisu pobila kako bi došli do krsta.

Foto: Printskrin Facebook/Деспотовина

Na videu se jasno vidi da desetina momaka pliva, a jedan ćelavi momak odjednom, pred sam cilj, bukvalno udara i prelazi preko momka koji je po svemu sudeći trebalo da bude pobednik.

Krst je ipak pripao muškarcu koji je na nimalo fer način došao do pobede, a korisnici Fejsbuka komentarisali su na ovoj objavi da je ovo sraman potez.

Foto: Printskrin Facebook/Деспотовина

Sramota za sveštenika što je dozvolio da krst dobije ovakav čovek. Bruka. Ostali učesnici su iskreni pobednici - stoji u jednom od komentara.

Foto: Printskrin Facebook/Деспотовина

Bilo je i onih koji su imali radikalnije predloge za ovog čoveka koji je želeo pobedu po svaku cenu, "kolji ga odmah tu u vodi".

Pogledajte o čemu je reč u videu iznad teksta, pa sami procenite da li je bilo neregularnosti i ko je zaista zaslužio krst.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    19. januar 2019 | 18:01

    Pogledajte kako je bilo u ZEMUNU,momci doplivali do KRSTA i čekali devojku da dopliva do njih pustili je i dobila je KRST!!!

  • Nole

    19. januar 2019 | 16:14

    Sta li takvi rade drugima kad se ovako ponasaju prema svojima. Malo je jedan Hag.

  • Kamy

    19. januar 2019 | 16:38

    Postoje neljudi kojima nista sveto nije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA