≫ 

Muškarac preminuo u zavejanoj koloni vozila u Jablanici: Bio je srčani bolesnik, nije stigao na dodatne preglede na koje je krenuo

Nesrećni muškarac je bio srčani bolesnik

  • 1

Hitna pomoć Doma zdravlja Jablanica večeras je obaveštena da je muškarcu u jednom od automobila u kilometarskoj koloni u Jablanici pozlilo, a kako je potvrđeno, on je posle toga i preminuo, objavio je avaz.ba.

Odmah po pozivu službenici Hitne pomoći iz Jablanice su izašli na lice mesta i muškarcu ukazali medicinsku pomoć i prevezli ga u Dom zdravlja.

- Radi se o muškarcu sa inicijalima D. K. (73) iz Banjaluke, koji je primljen u Hitnu pomoć u Jablanici bez svesti i znakova života. Konstatovali smo da je smrt nastupila momentalno - rekla je dežurna doktorka u Domu zdravlja Jablanica dr Zijada Škobalj.

Prema njenim rečima, nesrećni muškarac je bio srčani bolesnik, a iz Banjaluke je sa svojim prijateljima krenuo u Nevesinje na dodatne zdravstvene preglede.

Podsetimo, sneg koji od jutros pada na području Jablanice paralizovao je ovaj deo Bosne i Hercegovine. Deonicu ovog puta u dužini od oko 70 kilometara čiste dve grtalice, a kolona vozila se pruža na desetine kilometara. Situacija je u ovom delu BiH alarmantna jer se u kolonama nalazi dosta dece, kao i autobusa koji celi dan stoje zaglavljeni.

VIDEO: Radnici užurbano podižu rampu na prelazu smrti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA